in

Zusje hoort inbrekers: 7 Turkse broers komen naar beneden / 2 inbrekers zwaar mishandeld

In de Stationsbuurt van Sint-Niklaas hebben twee inbrekers gisternacht een zwaar pak rammel gekregen. Ze werden op heterdaad betrapt en kregen klappen van een zeven broers, allen waar ingebroken werd. De politie moest de twee toegetakelde dieven ontzetten, waarna ze gewond werden overgebracht naar het ziekenhuis met onder meer een openbeenbreuk en hoofdwonde.

Het duo werd om iets voor middernacht op heterdaad betrapt bij een inbraak in een woning op de hoek van de Jan Breydelstraat en de Begijnenstraat. Daar was op het moment van de feiten een meisje thuis nog wakker, die meteen de politie en haar slapende broers verwittigde.

Lees ook
Leerling van groep 8 raakt ernstig gewond tijdens gymles

De dieven konden niet meer ontsnappen en werden in elke hoek opgewacht door een zevental mannen die hen een lesje wilde leren. Toen de politie arriveerde, hadden de twee al een fikse afranseling gekregen. Er werd daarbij onder meer een koevoet gebruikt die de dieven bij zich hadden. Eén dief liep een ernstige openbeenbreuk op en een tweede had een zwaar bloedende hoofdwonde.

Lees ook
Baby in zak gedumpt en verbrand door moeder

De politie kon de gemoederen bedaren en de twee toegetakelde mannen ontzetten uit hun penibele situatie. Ze werden daarna afgevoerd naar het ziekenhuis. Het zou gaan om twee mannen die eerder al in de buurt hadden toegeslagen. Het is momenteel nog niet duidelijk of één van de zeven mannen opgepakt is voor het geweld. De politie onderzoekt nu of het wettige zelfverdediging was: mogelijk hebben de inbrekers de familieleden eerst bedreigd met de koevoet.

Ruud en Peter kijken hun verkrachter na 24 jaar weer in de ogen

“Ik ben geen hoer”: vrouw filmt hoe ze op klaarlichte dag 100 euro aangeboden krijgt in ruil voor seks