in

Waarom smeren veel mannen tandenpasta op hun jongeheer? Dit is hun geheim!

Heb je eindelijk die knappe dame of heer in je bed liggen, begeeft je zwengel het na korte tijd. Niet echt een situatie om over naar huis te schrijven. Er zijn inmiddels al heel wat methoden bedacht om jezelf en de ander de schaamte te besparen. Dit is echter een wel heel bijzondere manier, die nog gevaarlijk blijkt ook.

Twee grote voordelen
Optimaal presteren in bed is één van de dromen van vrijwel elke man. Mocht dit in de praktijk tegenvallen, dan is de kans groot dat je op zoek naar allerlei middeltjes die hulp kunnen bieden. Daarbij denk je waarschijnlijk niet meteen aan de tube tandpasta. Toch is die methode door meerdere mannen getest, die er enthousiast over waren. Een beetje tandpasta aan je jongeheer zou ervoor zorgen dat hij langer hard blijft. Ook zou het schitterende einde van een vrijpartij ermee uitgesteld kunnen worden.

Lees ook
Regelmatig masturberen is hartstikke gezond, zeggen onderzoekers

Chemisch goedje
Toch is het allemaal lang niet zo onschuldig als het lijkt. Je smeert immers een pasta waarin allerlei chemische middelen zitten op je fluit, die vervolgens ook nog eens in aanraking komt met het geslachtsdeel van een ander. Leuk en aardig dat hij dan langer hard zou blijven en minder snel een fontein zou opleveren; het gebruik van deze methode kan vervelende gevolgen hebben.

Lees ook
Tientallen meldingen per dag over opgezette lymfeklieren na boosterprik

Toch maar niet
Dokter John Berry van Advocate Health raadt het ten strengste af: “Dat is een urban legend! Het geeft helemaal niet de voordelen waarvan sprake zou zijn. Er zijn zelfs meer nadelen aan verbonden. Het kan de huid bijvoorbeeld sterk irriteren. Realiseren mensen zich dan niet dat er bleekmiddel in veel van die producten zit?” Ook als glijmiddel is tandpasta totaal niet geschikt. “Ik ken gevallen waar er zelfs brandwonden waren. Het is heel gevaarlijk!” Kortom: tandpasta kun je beter alleen gebruiken om je gebit mee te laten blinken.

Twee autistische 14-jarigen moeten zich onder bedreiging uitkleden: “Om 23 uur, in de vrieskou. Ze waren helemaal onderkoeld”

Man met hele zeldzame aandoening poept uit zijn penis en komt klaar uit zijn achterste