in

Zorgen groeien na verdwijning van 16-jarige Yoran Krol uit Sleeuwijk

De bezorgdheid neemt toe na de vermissing van de 16-jarige Yoran Krol uit Sleeuwijk, Brabant. De tiener verdween na zijn laatste gezien te zijn in het jongerencentrum ‘De Pomp’ in Almkerk op zaterdagavond. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Lees ook
Samantha ‘Barbie’ de Jong is weer zwanger

De politie heeft verschillende inspanningen ondernomen in een poging Yoran te lokaliseren. Zo hebben ze uitgebreide zoekacties uitgevoerd, waaronder het inzetten van boten en een politiehelikopter langs de rivier de Nieuwe Merwede. Ondanks deze intensieve zoekpogingen blijft zijn verblijfplaats een raadsel.

Het signalement van Yoran is verspreid om de gemeenschap te helpen bij het zoeken. Hij is 1.70 meter lang, heeft blond haar en werd voor het laatst gezien in een opvallend donkerblauw bomberjack met crèmekleurige mouwen, gecombineerd met een spijkerbroek.

Lees ook
Lichaam van vermiste Athena (7) gevonden, pakjesbezorger opgepakt

De politie roept dringend op dat mensen die mogelijk informatie hebben over de vermissing, contact opnemen via het nummer 0800-6070. Alle informatie, hoe klein ook, kan van onschatbare waarde zijn voor het onderzoek.

“Mijn vrouwelijke baas kijkt constant natuurfilmpjes op het werk en dwingt me om mee te kijken”

Samantha ‘Barbie’ de Jong is weer zwanger