in

Zoon (12) uit Nunspeet na woede-uitbarsting: ‘Papa zit aan mij’

‘Ik heb een heel groot geheim. Als ik slaap, raakt papa mijn piemel aan’, zei de 12-jarig zoon van H.H. (44) uit Nunspeet na een enorme woede-uitbarsting opeens tegen zijn moeder.

Na het ontdekken van de kinderp*rnoverslaving van H. een paar jaar eerder en de daarmee samenhangende scheiding, sloegen de woorden van haar kind in als een bom. Een grote angst werd waarheid.

H. woonde sinds de scheiding op zichzelf in een woonruimte met twee slaapkamers. Daar hadden de twee exen al over gesteggeld, want waar moesten hun twee zoons slapen als ze bij hun vader waren?

Hij vertelde vandaag tegen de Zutphense rechtbank dat moeder niet wilde dat de jongens bij elkaar op een kamer lagen, in verband met hun privacy.

Vader besloot daarom iedere zoon een slaapkamer te geven en zelf op een matras in de woonkamer te gaan liggen. ‘Maar dat ging na een tijdje niet meer.’

Lees ook
ZIEN: Davina Michelle in bikini is iets wat je gezien wil hebben in het leven!

Roomdivider
Hij verhuisde toen naar de slaapkamer van een van zijn zoons en scheidde hun bedden met een roomdivider.

Tot grote tegenzin van moeder stelt zij, gezien het verleden van H. met kinderp*rno. En niet geheel onterecht, blijkbaar, want volgens hun zoon begon toen de ellende als zijn vader had geblowd.

In de periode tussen 25 juli 2018 en 25 januari 2020 zou H. zijn zoon drie keer op een s*ksuele manier hebben bet*st.

Maar vader is zich van geen kwaad bewust. ,,Hij kwam wel eens bij mij in bed liggen of viel in slaap in mijn bed en dan kroop ik erbij om hem niet wakker te maken. Maar dat was het dan, meer is er niet gebeurd’’, vertelde die ter zitting.

Waarom dan deze aanklacht van zijn zoon, vroeg een van de rechters hem. ,,Ik denk dat mijn ex daar een aandeel in heeft gehad.

Zij kan mensen goed beïnvloeden en het zou me niks verbazen als zij hier achter zit.’’ De officier van justitie gelooft daar echter niks van.

Lees ook
Marieke heeft een talent voor miskopen: "Ik leer het nooit"

Hij vindt bewezen dat H. ontucht heeft gepleegd met zijn zoon en eiste daarvoor twaalf maanden cel, waarvan de helft voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar.

Als het aan hem ligt, laat H. zich in die proeftijd behandelen voor de psychische problemen waar hij mee kampt.

Autisme
,,Ik denk dat meneer zich onder invloed van het blowen niet heeft kunnen begrenzen. En dat is een heel ernstige zaak, ook omdat zijn zoon kwetsbaar is door onder meer autisme.’’ Daarom vindt hij ook een schadevergoeding op zijn plaats.

De advocaat van de verdachte vroeg op zijn beurt om vrijspraak, omdat hij vindt dat de beweringen van het slachtoffer nergens steun vinden.

,,En dan is alleen zijn verklaring te karig voor een veroordeling.’’ Hij vindt bovendien dat er te snel een koppeling wordt gemaakt tussen de eerdere veroordeling voor kinderp*rno en ontucht met zijn kind.

In een emotionele slachtofferverklaring die de moeder van het jochie liet voorlezen, deed ze een dringend verzoek aan H.. ‘Stap uit je rol van vaderlijke macht. De kinderen willen niks meer met je te maken hebben.’

Vonnis over twee weken.

Woning in brand door sigaret tijdens poepen

Noa uit Amsterdam maakt 1 maand lang foto’s van mannen die haar lastigvallen