in

Zonnebankverslaafde laat schokkende beelden zien…

Het is verleidelijk om even bij te kleuren onder de zonnebank, zodat je straks niet als melkfles op het strand ligt.

De 45-jarige Mags Murphy deed dat echter net even iets te vaak en op een gegeven moment kwam het haar duur te staan.

Lees ook
Sanne is 23 en verdient zesduizend euro netto

Waarschuwingen
De verslaving van Mags kwam doordat ze na tien jaar lang op het zonnige Kreta te hebben gewoond, verhuisde naar het veel minder warme Ierland.

Doordat de zon zich daar nou niet bepaald vaak laat zien, ging ze ondanks alle waarschuwing regelmatig naar de zonnebank.

Dat zorgde ervoor dat er onlangs cellen in een voorstadium van huidkanker bij haar werden ontdekt. “Ik heb alle waarschuwingen gehoord, maar heb mijn ogen en oren voor alles gesloten.

Misschien opent iemand anders z’n ogen hierdoor wel. Ik ben niet op zoek naar medelijden, ik wil alleen maar bewustwording.”

Lees ook
En plots kreeg zijn vrouw OOK gevoelens voor zijn ‘minnares’

Scheermes
Mags heeft pre-kankercellen op haar gezicht en moet nu een heftige behandeling ondergaan met een speciale crème die de cellen wegbrandt.

“Het is behoorlijk pijnlijk. Het goede nieuws is dat ik zo wel van de cellen af kom en de behandeling maar een maand duurt.”

Wel is Mags zich ervan bewust dat het niet alleen door alle zonnebanksessies komt. “Dit komt niet alleen van de zonnebank, maar ook doordat ik nooit met een hoge factor heb gesmeerd in de zon”, aldus Mags. Smeren, smeren, smeren dus!

Dronken man trapt hoogzwangere Jessy in de buik. De gevolgen zijn niet te overzien

Rode bultjes maar geen mug gezien? Misschien heb je hier last van