in

Zoektocht naar man 30 die meisje (12) driemaal ernstig seksueel misbruikte

In de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt is een zoektocht gaande naar een man die een 12-jarig meisje driemaal ernstig seksueel heeft misbruikt. Het gaat om een man van rond de 30 jaar oud. Hij chanteerde het meisje zodat ze bepaalde handelingen verrichtte, anders zou de man zichzelf iets aandoen.

Lees ook
Jongen van 12 jaar levensgevaarlijk gewond na aanrijding in As

De man kwam via een onbenoemde berichtendienst in contact met de 12-jarige, schrijft Bild. Na een aantal weken contact te hebben gehad, volgde de eerste ontmoeting in een kelder. Daar zou hij haar hebben mishandeld. Hierna volgde chantage: of het meisje moest hem onthullende foto’s en filmpjes sturen, of hij deed zichzelf iets aan. De jongedame voldeed aan de eisen van de man.

Lees ook
Brand in flatgebouw: tien doden, onder wie vijf kinderen

Een ander dreigement was dat hij de beelden online zou delen als ze elkaar niet vaker zouden ontmoeten. Daarna zagen ze elkaar nog twee keer, waaronder in een hotelkamer. Iedere keer dat ze elkaar zagen, werd het meisje mishandeld.

Details over de mishandelingen zijn niet bekend. De politie stelt alleen dat het om „ernstig seksueel misbruik” gaat. Het is ook onduidelijk hoe het misbruik aan het licht kwam. De zoektocht naar de man is nog volop gaande.

Jongeman (19) belt in psychose aan bij drie woningen en deelt rake klappen uit: Vrouw (69) zwaargewond

Basisschoolleraar (61) verdacht van ontucht met minderjarig meisje en bezit kinderporno