in

Zien: de bloedmooie zus van Jutta Leerdam

Jutta is duidelijk niet de enige knappe Leerdam van de familie. Haar 25-jarige zus Merel is een echte eyecatcher!

Onze Nederlandse schaatsster is, zoals jullie allang weten, niet alleen goed in haar sport, maar ook een plaatje om te zien! Jutta verrast ons regelmatig met sexy content op haar Instagram-pagina, maar is ook een verrassing op de baan. Ze doet het ontzettend goed op beide vlakken. En wij smullen ervan.

Perfecte genen
Nu is Jutta niet de enige schoonheid in de familie, haar zus Merel is wat je zegt ook ‘goed gelukt’. De brunette heeft 23,6 duizend volgers op Instagram en is ook zeker niet te verlegen om haar lijf te showen.

Lees ook
Christy (26) stapt met haar stiefvader (51) in huwelijksbootje. Moeder kapot van verdriet

Van hun moeder hebben de meiden Leerdam altijd geleerd om goed de deur uit te gaan. Jutta en haar zus hebben dan ook zeker een passie voor make-up en kleding. “Als ik weer een artikel lees waarin het gaat over de eyeliner van Jutta, moet ik altijd een beetje lachen. Dat lijntje heeft ze van haar grote zus geleerd”, vertelt Merel in een interview met de Volkskrant.

Sportief gezin
Waar Jutta koos voor schaatsen, had Merel meer de voorkeur voor een teamsport, namelijk hockey. Wel heeft ‘de andere Leerdam’ het schaatsen geprobeerd en geeft ze in het interview aan ook zeker aanleg te hebben voor de schaatssport. “We komen sowieso uit een heel sportief gezin”, vertelt ze. Naast het hockeyen heeft Merel verschillende sporten uitgeprobeerd, namelijk ballet, paardrijden, turnen, kitesurfen en boksen.

Lees ook
Linda eet poep: Soms gaat de wc borstel in de vriezer en is het net een chocolade ijsje

“Die schaatsen deden pijn aan mijn voeten en ik vond het maar koud”

Jutta had geen problemen met de pijn en de kou. Dit heeft te maken met haar gedrevenheid als topsporter. “Als ze doelen heeft, gaat ze er vol voor”, licht haar zus toe. Daar kan Nederland al een hele tijd van meegenieten! Wij van Panorama in ieder geval wel.

De twee zussen hebben trouwens nog een jonger zusje, de 16-jarige Beaudine. Ook zij heeft al een behoorlijk aantal Instagram volgers, namelijk 23,3 duizend. De Leerdammetjes zijn in ieder geval erg close met elkaar.

Vader neemt foto van dochter met gigantisch paard, kijkt nog eens goed en gilt het uit van het lachen

Bahar (20) pleegt zelfmoord na ruzie met vriend: ‘Ik heb je nooit bedrogen’