in

Zien: André Hazes stomdronken en sloopt hotelkamer, Monique huilend op de gang!

André Hazes lijkt de laatste tijd, zoals Yvonne Coldeweijer zou zeggen, niet zo relevant meer te zijn. De juicekanalen hebben vrij weinig meer over de zanger te melden, behalve dan dat zijn nieuwe muziek flink aan het floppen is. André zou met zijn handen in het haar zitten vanwege zijn nummers die maar niet aan willen slaan.

Om zichzelf een beetje in de picture te houden geeft hij een merkwaardig interview aan LINDA. Hierin vertelt André over een moment waarin hij compleet van het padje een hotelkamer heeft gesloopt: “Zodra ik mijn eerste biertje of wodka nam, wisten de mensen om me heen al hoe laat het was. Of het werk werd afgezegd, of er kwam ruzie thuis of andere ellende. Zonder uitzondering. Ik was de eerste uren oprecht de leukste persoon op aarde, maar daarna sloeg het om en werd het dramatisch.”

Lees ook
Moeder ontvangt geld van leraar die haar 7-jarig dochtertje mis bruikte en houdt haar mond

André Hazes gaat helemaal tokkie!
André vertelt over de eerste nacht van hun vakantie naar Tenerife, samen met de familie van Monique: “Tijdens onze eerste avond werd ik meteen heel dronken in een karaokebarretje, waar ik ook ben gaan zingen. Op een gegeven moment stond Monique te gebaren dat ik ermee moest stoppen, maar ik weigerde, omdat ik altijd door moest totdat ik omviel. We kregen ruzie op straat. Van wat er daarna is gebeurd, weet ik niets meer – tot het moment dat ik wakker werd: huilend, in de armen van mijn schoonmoeder, met een bungelende hand.

Lees ook
Temperatuur gaat flink omhoog, veel zon volgende week: “bizarre overgang”

Ik keek om me heen: de hele hotelkamer was verbouwd en Monique stond te huilen op de gang. Zo’n persoon werd ik dus van de drank; iemand die alles kapotmaakte en dan een black-out kreeg. […] Maar ik moest wel naar het ziekenhuis omdat mijn hand was gebroken.” André en Monique op vakantie:

Jongen (17) steekt meisje (15) dood in bus omdat ze bloemen weigerde: ‘Niet te bevatten’

2 vriendinnen plegen zelfmoord door te springen van 15e verdieping