in

YES! Zaterdag is het weer DE dag van het naakt tuinieren – Wie doet er mee?

Het is bijna weer tijd voor een van de belangrijkste dagen van het jaar: de dag van het naakt tuinieren! Deze dag wordt al sinds 2005 in Amerika georganiseerd.

De reden dat deze dag wordt georganiseerd weten we niet exact, maar het heeft iets te maken met een positiever zelfbeeld en vrijheid.

Lees ook
Nieuw: koop een scheet in een potje

Lekker tuinieren
Zaterdag kun je dus in je naakie lekker snoeien, planten en harken. Het onkruid wieden en je verbazen over de prachtige natuur.

Hopelijk regent het die dag wat minder, ze voorspellen wel warmer weer dus dat komt goed uit!

Let wel op als je meedoet, het is natuurlijk niet overal toegestaan. Op veel plekken is het toegestaan als andere je niet kunnen zien.

Mochten mensen de politie bellen dan kun je zelfs een boete pakken. Maar boetes zijn niet het enige gevaarlijke, kijk ook uit voor brandnetels en rozenstruiken. Ook niet heel erg fijn.

Lees ook
Er bestaat nu beddengoed tegen winderigheid

Het weer
We keken net naast de weersvoorspellingen en zaterdag lijkt het geen perfecte lentedag te worden. De ochtend zal koud zijn maar daarna komt de zin tevoorschijn. Op de meeste plaatsen blijft het droog.

Het wordt rond de 14 graden in Brabant, met een zonkracht van 4. Let dus op: smeer je wel goed in op de edele delen. Je wilt natuurlijk niet verbranden op plekken waar de zon niet schijnt. Veel plezier!

Jongeren gebruiken superlijm om lippen op te spuiten, beelden

John zat drie jaar vast omdat hij een aapje wilde stelen uit de dierentuin voor zijn vriendin