in

Wildpoepende vrouw opgepakt – Meerdere agenten onder de poep

Een wildpoepende vrouw in Venlo zorgt de afgelopen weken voor flink wat oproer. Gisteravond werd ze nadat ze twee mensen had bespuugd, opgepakt en opgesloten in een cel, maakt de politie vandaag bekend.

De vrouw maakte zich al langere tijd en meerdere malen schuldig aan onder andere schennispleging, vernieling, verstoren van openbare orde en wildpoepen- en plassen.

Het bespugen van twee mensen was voor de politie de druppel en bezorgde haar een nacht in de cel.

Lees ook
Autokakker ging even helemaal los in parkeerkelder van appartementengebouw

De arrestatie ging helaas niet heel makkelijk, want de vrouw verzette zich hevig. Meerdere agenten zijn in aanraking gekomen met poep op hun werkkleding.

Al weken last van de vrouw
Bewoners van de binnenstad hadden – net als de politie – de laatste weken veel last van de vrouw. Agenten hadden haar herhaaldelijk opgepakt – volgens 1Limburg bijna dagelijks.

De vrouw had een verbod gekregen om zich nog in het centrum van Venlo te vertonen. Daar trok ze zich niks van aan, zodat ze gisteren opnieuw werd opgepakt wegens verstoring van de openbare orde.

Lees ook
Nieuwste TikTok-Trend: menstruatiebloed als gezichtsmaker

Spugen naar voorbijgangers
Na het uitslapen van haar roes werd ze weer vrijgelaten, maar een paar uur later spuugde de vrouw in het Nolenspark een man vanuit het niets in het gezicht. Toen was voor de politie de maat vol en werd ze wegens mishandeling afgevoerd en in de cel gezet.

„Spugen is al smerig, maar in deze tijd niet zonder risico”, aldus de politie. Terwijl de bespuugde man aangifte deed, meldde zich nog een tweede slachtoffer bij de balie, die ook door de vrouw bespuugd zei te zijn.

De vrouw wordt onderworpen aan een coronatest en wordt komende week voorgeleid aan de rechter-commissaris.

11 dingen die Nederlanders altijd stelen wanneer ze dronken zijn

Man heeft trucje gevonden om nooit meer ziek te worden – “Drink urine door je neus”