in

Merel is ten einde raad: Mijn vriend trekt lingerie aan tijdens seks. Wat moet ik doen?

Merel ontmoette Lars drie jaar geleden in het zwembad. Zij was er met haar twee kinderen, hij trok er baantjes. “Ik vond hem vanaf het moment aantrekkelijk. Hij heeft een prachtig lichaam dat sterk is geworden omdat hij drie keer in de week zwemt.” Hoewel ze nooit zo voortvarend is, vraagt ze Lars of hij haar wil leren borstcrawlen. Sinds die lessen zijn ze een stel. Alles leek perfect, tot Merel een groot geheim ontdekte.

“Op mijn veertigste gingen mijn ex en ik uit elkaar. De koek was op en we hebben goed contact; de kinderen wonen de ene week bij hem en zijn nieuwe vriendin, de andere week bij mij. Ik had in het begin wat scharrels, maar nooit werd het echt wat. Toen ik Lars zag, wist ik dat het met hem iets zou kunnen worden. Het was om wat hij zei, zijn lichaamshouding.”

Als de kinderen bij hun vader zijn, is Lars vaak bij Merel. Ze leren elkaar steeds beter kennen en Merel wordt verliefd. Of dat wederzijds was, wist ze niet. “Het leek wel of hij mij niet helemaal dichtbij liet komen. Steeds als ik dacht: nu zijn we een stel, dan deed hij weer een stap terug. Ik vond dat lastig, ik wist niet waar ik aan toe was.” Het duurt een tijdje voordat Merel er naar vraagt. Van het antwoord dat Lars gaf, schrok ze.

Lees ook
Rukverslaafde Wouter: ‘ Heb het 2 dagen maximaal kunnen volhouden ’

Trillende stem
“Het was in het weekend. De kinderen waren ’s ochtends naar hun vader gegaan en Lars zou rond de lunch komen. Ik maakte een lekkere salade en zette een wit wijntje koud.” Ze aten buiten in de lentezon. Hoewel ze het niet van plan was, vroeg Merel aan Lars of er iets aan de hand was. Of hij de relatie die ze hadden toch niet zo leuk vond. “Ik hoorde mijn stem trillen, ik was bang dat hij zou zeggen dat hij niet met mij verder wilde. Maar dat was het niet.” Lars schraapte zijn keel en werd nerveus. Hij vertelde dat hij al jaren met een groot geheim rondloopt. Dat hij dat nooit tegen zijn exen had opgebiecht. “Bij mij was het anders. Hij wilde graag met mij verder maar dan moest ik zijn geheim weten.”

Lees ook
Koude dagen op komst! Vagijn sjaal moet uitkomst bieden!

Geen jurken
Hoe erg kan het zijn, dacht Merel. Lars biechtte op dat hij sinds zijn zestiende regelmatig vrouwenlingerie draagt en dat hij daarvan heel opgewonden wordt. Alleen ondergoed en hakschoenen, geen jurken, rokjes of pruiken. Hij was geen travestiet. Hij wilde, gehuld in lingerie, seks met mij hebben.”

Nadenken
Merel had van alles verwacht, maar deze ontboezeming verraste haar. Ze zei Lars dat ze even alleen wilde zijn om het te laten bezinken en erover na te denken. “Het idee dat die hij met een rode bh en string op bed zou liggen en seks met mij had, vond ik ronduit afstotelijk. Maar ook dacht ik: als dat is hoe is hij is, moet ik dat accepteren. De vraag was: kon ik dat? Kon ik vrijen met een man met lingerie aan?”

Het antwoord was: nee. “Met mijn pijn in hart heb ik afscheid van Lars genomen. Ik kan het niet. Ik vind het raar, ik raak er niet opgewonden van en zou me voor hem schamen als ik bij hem zou blijven.”

Wat zou jij doen als je in Merel’s schoenen zou staan? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

Een kater, dacht Jennifer. 24 uur later was ze dood

Vader uit Veldhoven hangt kind thuis op en stuurt moeder foto