in

Vrouw verliest been nadat ze vast komt te zitten op loopband van luchthaven

Een Thaise vrouw (57) moest haar been laten amputeren nadat ze onder een bewegend wandelpad op de luchthaven van Bangkok kwam vast te zitten.

Het voorval vond plaats donderdagochtend toen ze onderweg was naar de terminal. Een medisch team behandelde haar op de plek van het ongeluk, maar haar been kon helaas niet meer gered worden.

Lees ook
Maxime Meiland (26): ‘Ze is vanochtend overleden door een aanrijding’

Op online beelden is te zien hoe het onderste deel van haar been vastzat bij het einde van de loopband. Haar koffer miste twee wielen.

De gele platen aan het einde van de band waren eveneens losgekomen. Het linkse onderbeen van de vrouw moest uiteindelijk geamputeerd worden.

Tijdens een persconferentie verzekerde de luchthavenbaas dat dit nooit meer zal gebeuren. De luchthaven neemt ook alle kosten op zich voor de medische behandeling van de vrouw.

Lees ook
Beelden: Nederland irriteerde zich massaal aan Roxeanne Hazes die shirtje omhoog trok!

Ook staan ze open voor bijkomende compensaties. De loopbruggen worden naar verluidt jaarlijks gecontroleerd. Ook zijn er maandelijks extra inspecties.

De wielen van de koffer werden later teruggevonden onder de loopband. Het is niet duidelijk of dit verband houdt met het ongeluk.

Een team van experts onderzoekt nu hoe dit ongeluk is kunnen gebeuren. Er zijn nog geen voorlopige conclusies bekendgemaakt.

Fenna (9) zat met haren vast in zwembad en overleed

Black Alien’ toont hallucinante voor-en-na-foto’s: “Vroeger was ik echt een knappe vent!”