in

Vrouw steekt vriend in schouder nadat hij ál haar frietjes op heeft gegeten!

Het is natuurlijk nooit fijn wanneer iemand al je frietjes opvreet. Maar wat de 34-jarige Dianne Margaret Clayton voor reactie gaf aan haar vriend gaat wel een tikkeltje te ver. Ze had namelijk ruzie met haar vriend over wie nu precies de patat had opgegeten en die ruzie liep een klein beetje uit de hand.

Lees ook
14-jarig meisje ‘permanent gehandicapt’ na 150 squats als straf van gymleraar

De vrouw raakte namelijk zo geïrriteerd dat ze een mes pakte en deze in de schouder van haar vriend stak. Ze heeft inmiddels haar daad al toegegeven bij de rechter en dat heeft haar een gevangenisstraf opgeleverd van maar liefst 26 weken. We gokken dat ze daar geen enkel patatje heeft kunnen krijgen.

Frietjes of je leven!
Het stel zou bij vrienden op bezoek geweest zijn waarbij Simon alles zelf opgegeten zou hebben wat ze voorgeschoteld zouden krijgen. De vrouw zou hem eerst een klap in het gezicht hebben gegeven waarna ze een mes uit de keuken van hun vrienden is gaan halen. Moet je eens nagaan wat er was gebeurd wanneer hij ook nog eens haar frikandel hat opgegeten. Ze is trouwens niet de enige die haar vriend wat aandoet vanwege ruzie om eten. Bij deze vrouw ging het om de salsa:

Lees ook
Gevangene doodt celgenoot die zijn zus verkrachtte

Grote ‘jongeheer’ maakt winkelklant verdacht

Vrouw raakt verlamd door het lenen van een make-up borstel