in

Vrouw scheidt na maand van man: Zijn scheten zijn onverdraaglijk

Een Egyptische rechtbank heeft geoordeeld in het voordeel van een vrouw, die van haar man wilde scheiden op basis van het feit dat haar man verslaafd is aan slapen en enorme vieze scheten laat. Dat meldt de Arabische krant Al Ittihad.

Maandje getrouwd
De man en vrouw stapten een maand geleden in het huwelijksbootje, maar de vrouw ontdekte al snel dat hij toch niet haar prins op het witte paard was.

Lees ook
Verzorgingshuis kan de energierekening niet meer betalen, 66 ouderen in de kou

Volgens de vrouw ging haar echtgenoot direct naar bed wanneer hij terugkwam van werk. Over het algemeen werd hij pas 15 uur later wakker.

Verder verklaarde ze tegenover de rechtbank dat ze door de slaapverslaving van manlief niet of nauwelijks met elkaar praatten. Hij zou ook alleen maar scheten laten in de tijd dat hij wel wakker is.

Lees ook
’Mijn moeder deed het met mijn vriend, terwijl ik moest bevallen’

Voor de twee in het huwelijksbootje stapten, wist de vrouw niets van de bijzondere slaapgewoonte van de man.

Beschamend
De vrouw liet weten dat ze zich meerdere keren schaamde voor haar man. Zo dutte hij soms in wanneer vrienden of familieleden op visite waren.

De echtgenoot verklaarde tegenover de rechter dat hij niet aan een ziekte leed, maar dat hij ‘gewoon’ verslaafd was aan slapen. De rechtbank bepaalde dat de vrouw van haar man mag scheiden.

John en Amber zitten dagen ‘vast’ in open bezemkast

Vliegtuig moet omkeren door stinkende poep in toilet