in

Vrouw laat voor het eerst ooit een scheet in het bijzijn van haar partner en krijgt daarvoor een taart

We weten hoe het is… als je in het begin van een nieuwe relatie zit en je probeert jezelf als de perfecte persoon voor te stellen. En dat betekent bijvoorbeeld geen zweetplekken, geen toiletbezoekjes en zeker… geen scheten. Maar we zijn allemaal maar mensen, en zo nu en dan laten we er per ongeluk een in het bijzijn van onze partner. Niks ergs aan de hand, toch!?

Maar voor één vrouw heeft de eerste scheet die ze ooit liet in het bijzijn van haar partner, haar leven toch een beetje veranderd. Haar vriendje deelde immers op Reddit, en dus met een aanzienlijk gedeelte van de wereldbevolking, dat hij zijn lief voor die speciale gelegenheid een taart kocht! Compleet met toepasselijke tekst en afbeelding. Ook een manier om je vriendin in verlegenheid te brengen.

Lees ook
Zien: Kim Feenstra trapt FHM500-verkiezing af met spannende kiekjes in lingerie

Vrouw laat voor het eerst ooit een scheet in het bijzijn van haar partner en… krijgt daarvoor een taart
Mensen op Reddit doken natuurlijk direct in de commentaren. “Ik vraag me af of dit het vreemdste verzoek voor een taart is dat een bakker ooit heeft gekregen” merkte iemand op. “Ze zijn zo zeldzaam. Net als eenhoorns. Als er een verschijnt is het magisch!” grapte iemand. “Hij heeft de datum erbij gezet. Over nauwkeurigheid gesproken” zei een ander.

Lees ook
Onbeschofte passagier vastgebonden in vliegtuigstoel: Ze liet alleen maar scheten

Anderen grapten dan weer dat het de ‘eerste van velen’ was, maar er waren ook mensen die vonden dat de man een tikkeltje te naïef was. Iemand zei immers: “De eerste!? Je bedoelt de eerste hoorbare zeker!” Een vrouw beweerde dan weer dat ze nog nooit een scheet durfde laten in het bijzijn van haar man: “Acht jaar getrouwd, 11 jaar samen, twee kinderen gekregen waar mijn man bij was en we laten nog steeds geen scheet bij elkaar.” Geniet in ieder geval van de taart, Courtney!

Verkrachter uit Almelo vermoord na verkrachting

Jack (10) wilde jongens uit ijskoud meertje redden, maar overleefde het zelf niet