in

Vrouw heeft spijt van huwelijk met een geest: Grote fout gemaakt!

Een 38-jarige vrouw die vorig jaar in het huwelijk trad met een geest, ondergaat momenteel huwelijkstherapie via een medium. Ze overweegt zelfs een exorcisme, omdat haar bovennatuurlijke man haar leven tot een hel maakt. “Ik wil hem weghebben, maar hij gaat niet.”

Brocarde ontmoette de ‘Victoriaanse soldaat’ Edwardo vorig jaar. Hij verscheen zonder aankondiging in haar huis en dat maakte veel bij haar los: “Hij heeft me laten zien dat er leven na de dood is. De tranen liepen langs mijn wangen.” Na vijf maanden besloten de twee te trouwen.

Lees ook
Onbeschofte passagier vastgebonden in vliegtuigstoel: Ze liet alleen maar scheten

Het huwelijk blijkt nu toch iets minder fijn dan waar Brocarde op had gehoopt. Ze wil scheiden, maar dat gaat niet zo makkelijk. “Ik ben aan het eind van mijn latijn. Ik wil niet toegeven dat ik verslagen ben, maar getrouwd zijn met een geest werkt niet voor mij. De afgelopen maanden waren verschrikkelijk. Ik heb zeer duistere gedachten en Edwardo maakt mijn leven tot een hel. Hij stalkt me zelfs.”

Lees ook
Deze mijt leeft op je gezicht

“Ik heb hem laten weten dat ik wil scheiden, maar hij wil niet meewerken. We ondergaan nu relatietherapie, maar Edwardo neemt het niet serieus.” Brocarde wil dat Edwardo vrijwillig vertrekt. Als hij dat niet doet, zal ze overgaan tot een exorcisme. “Ik zal wel moeten als hij niet uit zichzelf weggaat.”

Bahar (20) pleegt zelfmoord na ruzie met vriend: ‘Ik heb je nooit bedrogen’

Vrouw haalt na 960 examens eindelijk haar rijbewijs