in

Vrouw gekatapulteerd tijdens wilde vrijpartij – Ze is nu verlamd

In Engeland heeft een vrouw een beddenbedrijf voor de rechter gesleept nadat ze verlamd was geraakt tijdens een vrijpartij.

De vrouw werd een week na haar nieuwste aankoop uit bed “gekatapulteerd” na een gewaagd manoeuvre.

Voor Claire Busby (46) is een vrijpartij in haar gloednieuwe bed op een sisser uitgedraaid. De vrouw uit Maidenhead liep een letsel aan de ruggengraat op toen ze tijdens het verwisselen van standje van haar super king-size bed viel, schrijft de Britse omroep BBC.

Lees ook
Kelly (36) ruikt de hele tijd naar VIS en douchen maakt het alleen maar erger

Busby sleepte Berkshire Bed Company voor de rechter en eist nu 1 miljoen pond schadevergoeding – ruim 1,13 miljoen euro.

Toen ze geknield in het midden van het bed de liefde bedreef met haar echtgenoot, zo klonk het in de rechtbank, wilde ze van standje wisselen

Ze zwaaide haar benen onder zich door om vervolgens op het bed te gaan liggen, maar daar liep het mis. Het bed schoof onder haar handen vandaan, waarna ze uitgleed en op haar hoofd viel.

“Alsof er een veer knapte”
“Ik tuimelde rond, zette mijn hand neer, en het voelde alsof ik van de achterkant van het bed werd gekatapulteerd”, zei Busby. “Mijn hoofd raakte de vloer, ik viel opzij en het was alsof er een veer in mijn lichaam knapte.”

Lees ook
Moeder Brittany brengt jonge kindjes om het leven om ze ‘naar de hemel te sturen

Volgens de vrouw waren twee delen van de onderkant van het bed niet goed vastgemaakt. Ook misten twee onderdelen aan de zijkant.

Ze noemt de staat van het bed “abominabel”. Advocaten van het beddenbedrijf beweren dat het bed intact was bij de bezorging en dat de onderkant, zelfs als er onderdelen zouden ontbreken, niet uit zichzelf breken.

“Hoogstwaarschijnlijk bevond ze zich, wat ze ook aan het doen was, te dicht bij de rand van het bed en is ze haar evenwicht simpelweg verloren en achteruit gevallen.”

Mannen gezocht die op Shrek lijken voor een musical

Bruid breekt beide voeten tijdens het dansen op haar bruiloft