in

Vrouw geeft haar eigen jas aan hond zodat hij warm blijft terwijl hij buiten wacht

oen Kristina Hollie en haar collega op een bus wachtten, zagen ze een schattige hond die boodschappen deed met zijn baasje.

Het baasje moest naar het postkantoor en helaas mocht de viervoeter daar niet naar binnen. Wat ze toen deed, verwarmde de harten van alle omstanders.

Lees ook
Meisje (13) uit Rotterdam pleegt zelfmoord na groepsverkrachting

De vrouw bond het hondje vast aan een boom en deed hem haar jas om! Hollie vertelde aan The Dodo dat het buiten erg koud en winderig was. “Ik merkte dat hij zichtbaar rilde.

Het was duidelijk dat zij dat ook zag, omdat ze onmiddellijk haar jas uitdeed en om hem heen plaatste.”

De viervoeter zat doodstil en leek erg in zijn nopjes te zijn met de warme jas. Zonder twijfel had de vrouw het hondje met haar meegenomen, als dat mocht.

Lees ook
Wim (37) en Joyce (36) overleden op terugweg van trouwfeest: ‘Voor hen was maar één ding belangrijk, de kinderen’

Omdat dat niet kon, wilde ze er zeker van zijn dat hij zo comfortabel mogelijk was, ook al was ze maar een paar minuutjes weg.

“Zodra ze opstond en langs me liep, vertelde ik haar dat het ongelooflijk lief en attent was, wat ze deed”, vertelde Hollie. “Ze antwoordde: ‘Bedankt! Ik wil niet dat hij het koud heeft!’”

Voorbijgangers maakten foto’s en merkten op hoe warm en schattig hij erbij zat. Uiteindelijk kwam Hollies bus en verdween de ferme viervoeter uit zicht.

Lieke (31) werd misbruikt: ‘Ik was 14 en hij verweet me dat ik niet sexy genoeg deed’

Vrouw eindigt in ziekenhuis nadat ze te veel sushi eet bij all-you-can-eat restaurant