in

Vrouw bang voor tandarts, gebruikt 10 jaar lang lijm

Een Britse vrouw was zo bang voor de tandarts dat ze jarenlang geen bezoek bracht aan de tandendokter.

Toen haar tanden begonnen uit te vallen, besloot ze deze terug in haar mond te plaatsen door superlijm te gebruiken. Dat meldt The Daily Mail.

Spaargeld gebruiken
De 48-jarige Angie Barlow verloor door haar handelen 90 procent van het bot in de bovenkaak dat haar tanden ondersteunt.

Ze moest een beroep doen op haar spaargeld om een behandeling te kunnen bekostigen.

Door toedoen van de giftige chemicaliën in de lijm verloor ze het grootste deel van haar tanden en werden pinnen in haar mond geplaatst.

Lees ook
“Het was de beste seks ooit” Dochter neemt vader op die opschept over hoe hij haar jarenlang misbruikte

Mevrouw Barlow woont in Altrincham en stelt dat ze te bang werd om professionele hulp te zoeken voor haar gebit nadat ze haar moeder was verloren aan keelkanker.

“Ik ben altijd bang geweest voor de tandarts, omdat mijn moeder al op haar 34ste aan keelkanker is overleden”, legt ze uit. “Bij haar werd een tand getrokken en zo hebben ze toen de kanker ontdekt.”

De angst dat bij haar hetzelfde zou gebeuren, bleef haar vervolgens achtervolgen. “Je denkt er constant over na en besluit niet te gaan.

Je besluit het telefoontje niet te plegen.” In plaats van een bezoek te brengen aan de tandarts, greep ze naar superlijm om haar tanden op de juiste plek te houden.

“Als de tand uitviel, gebruikte ik gewoon wat lijm en probeerde ik het op de plek te houden, zodat ik niet met gaten in mijn gebit kwam te lopen.”

Schaamte
Ze stelt dat ze vanwege haar lelijke glimlach steeds meer teruggetrokken ging leven. Dokter Serpil Djemal van het Kings College Hospital wist niet wat hij zag toen hij het gebit van Barlow bekeek.

Lees ook
Levende rat in wc-pot Den Haag probeert geslachtsdeel vrouw te bijten

“Het is waarschijnlijk een van de ergste gevallen die ik heb gezien en zeker een van de wanhopigste gevallen.”

Barlow besloot uiteindelijk toch tot een operatie over te gaan en haar spaargeld te spenderen aan het aanpakken van haar gebit.

Tijdens de operatie werden elf van haar boventanden en getrokken en werden zes pinnen in haar kaak geplaatst, waardoor twaalf nieuwe tanden permanent kunnen worden bevestigd.

Sinds de behandeling is ze extraverter en hoeft ze haar glimlach niet langer te verbergen. “Het is geweldig, toch?

Het voelt fantastisch en ik hoef mijn mond niet meer uit schaamte te verbergen met mijn handen”, aldus de opgeluchte Barlow.

“Mensen zeggen dat ze een verandering bij me hebben waargenomen. Mijn vrienden vinden me veel opener.”

Vader vermoordt dochter, ‘want ze had migraine’

Mannen zitten zeven keer per dag aan hun ballen en geven daarna met balzweet anderen een hand