in

Vrouw (57) die werd geraakt door van helling geduwde auto overleden

Een triest incident vorige week in Den Haag heeft geleid tot het overlijden van een 57-jarige vrouw die betrokken was bij een auto-ongeluk. De politie meldt dat de vrouw in het ziekenhuis is overleden aan haar verwondingen. Het ongeval vond plaats in de buurt van winkelcentrum Mariahoeve toen de bestuurder en zijn vrouw hun auto van een helling duwden vanwege motorproblemen.

Lees ook
‘Duivelskoppel’ dat eigen dochter (12) verkracht: “Beter wij dan een of andere maniak”

Het noodlottige voorval vond plaats op dinsdag van vorige week, toen de 62-jarige bestuurder van de auto worstelde met startproblemen. Samen met zijn partner besloot hij de auto handmatig van de helling af te duwen om te proberen deze op gang te krijgen. De bestuurder probeerde in de auto te stappen terwijl deze langzaam afdaalde, maar dit bleek een ongelukkige beslissing te zijn.

Lees ook
Samantha ‘Barbie’ de Jong is weer zwanger

De auto reed van de helling af, met de man half in de auto en het fatale gevolg dat de 57-jarige fietster werd aangereden. Een andere fietser, een 33-jarige Hagenaar, raakte eveneens gewond bij het incident, zij het minder ernstig.

De politie heeft de bestuurder van de auto aangehouden als verdachte in verband met het tragische ongeval. Op dit moment is hij op vrije voeten in afwachting van verdere ontwikkelingen in het onderzoek.

Man belt 40 keer 112: Jullie hebben mijn buttplug nog

Zeven jaar celstraf voor vader die zeven maanden oude baby Rivano doodde