in

Vriendin Rico Verhoeven poseert in piepkleine bikini

Naomy van Beem is de ondernemende vriendin van onze kickbokskampioen Rico Verhoeven. Zelf is mevrouw Van Beem ook erg sportief en dat is te zien.

Rico Verhoeven en zijn fitgirl Naomy van Beem zijn nu dik een jaar samen. Naomy is niet meer langer ‘de vriendin van’, want deze vrouw kan meer dan alleen knap zijn. Ze is een geboren ondernemer en heeft haar zaakjes prima op orde. Maar waar wij haar vooral erg dankbaar voor zijn? De plaatjes die ze voor ons (en al die andere volgers) op Instagram plaatst.

Lees ook
Pakketbezorger rijdt op zijn tweede werkdag met bus het water in: Keek porno

Personal trainer en business woman
Van Beem is 34 jaar jong en heeft, getuige het ruime aanbod aan Instagram-foto’s, een retestrak lichaam. Mag ook wel. Naomy is namelijk werkzaam personal trainer en heeft haar eigen onderneming waarmee zij zich volop richt op sporten en voeding. Op haar website valt te lezen dat ze in die functie onder andere gewerkt heeft met Kim Feenstra, rapper Boef, Jandino en, ja ja, Rico ‘The Prince of Kickboxing’ Verhoeven.

Lees ook
Kim ontdekt tijdens huwelijksnacht dat haar man een micropenis heeft: “Ik voel me belogen

Naomy begon op haar 15e al met een bijbaantje in de fitnessindrustrie, omdat ze naar eigen zeggen altijd moeite met haar gewicht had.

Naomy is dus ook behoorlijk succesvol als zakenvrouw. Met haar onderneming NVB Hustle Hard ook allerlei fitness-benodigdheden, voedingssupplementen en een e-book. Naomy is behoorlijk succesvol als zakenvrouw, maar ook op Instagram doet zij het allesbehalve slecht. De zakenvrouw heeft hierop een bereik van 129 duizend volgers.

Kortom, stiekem zijn we een beetje jaloers op Rico. Wat een vrouw.

Tragedie in Etten-Leur: man dood op straat, vrouw en kind zwaargewond bij steekpartij

Anja (67) heeft meerdere orgies per dag: “soms met z’n achten tegelijk”