in

Vriend begeleidster gehandicapte Hebe (10): ’Sanne zou haar nooit iets aandoen’

RAAMSDONKSVEER/VUGHT – De vrienden van de 26-jarige Sanne Bos, die maandagmiddag samen met de 10-jarige meervoudig gehandicapte Hebe verdween, maken zich grote zorgen. Met man en macht zijn ze aan het zoeken naar de begeleidster en het meisje.

„We hebben alles afgezocht, maar hebben Sanne en Hebe nog niet gevonden”, zegt Sannes beste vriend Mark, die ook dinsdagmorgen samen met anderen op zoek is naar het vermiste tweetal. Voor de 10-jarige Hebe is dinsdagochtend door de politie een AmberAlert afgegeven.

Lees ook
Vermiste Hebe en Sanne niet gevonden na zoektocht langs A59 bij Waalwijk

Sinds maandagavond is Mark samen met andere vrienden op zoek naar het tweetal. Ze zijn onder meer gaan zoeken op de snelweg A59 tussen Raamsdonksveer en Vught. „Het signaal van Sannes telefoon is uitgevallen tussen hectometerpaal 106,01 en 106,06. Wij hebben maandagavond stapvoets over de vluchtstrook langs de snelweg gereden. Een persoon heeft de hele berm uitgekamd, een ander de sloten. Maar we hebben niets gevonden. Ook hebben we gezocht op allerlei alternatieve routes”, zegt Mark.

Lees ook
Twee doden en twee gewonden bij steekpartij psychiatrische kliniek in Balkbrug

’Heel punctueel’
Hij vindt het opmerkelijk dat de telefoon van Sanne is uitgevallen. „Ze heeft haar telefoon altijd aanstaan en zorgt dat die ook altijd is opgeladen. Sanne is heel punctueel. Ze slaat ook nooit een medicijnenronde over voor Hebe.”

Auto in het water gevonden tijdens zoektocht naar vermiste Hebe (10) en haar begeleider

Rijstrook A59 afgezet in zoektocht naar vermiste Hebe en Sanne