in

Vreselijk nieuws voor Nicolette Kluijver: ‘Kindje verloren’

Enkele jaren geleden moest Nicolette Kluijver haar zwangerschap van een vierde kindje afbreken als gevolg van een behandeling tegen longkanker. Dat onthult de presentatrice in de aankomende aflevering van Rooijakkers over de vloer op RTL.

Lees ook
Koppel kan niet wachten om thuis te zijn en doen het achter een muur in Amsterdam

Kluijver vertelt dat er in eerste instantie gedacht werd aan tuberculose. Daarvoor kreeg ze zware medicatie. Ze had ernstige bijwerkingen zoals haaruitval en pijn aan haar botten. Ze werd plotseling ook niet meer ongesteld. Maar dat bleek achteraf toch geen bijwerking van de medicatie. “Ik bleek zwanger van de vierde”, vertelt ze.

Door de medicatie en de geplande PET-scan voor een plek op haar longen moest ze haar zwangerschap afbreken. Kluijver zegt: “Ik kon überhaupt niet zwanger zijn.”

Lees ook
Naomy, vriendin van kickbokser Rico Verhoeven, showt haar billen

Enige tijd daarna kwam aan het licht dat ze longkanker had. “Als ik niet ziek was geweest, had ik natuurlijk dat kindje laten komen. Het voelt zo verschrikkelijk dat je daar afscheid van moet nemen, terwijl, eigenlijk wil je het wel houden, maar het kan niet, want je lijf is ziek.”

Politie verspreidt robotfoto van kinderlokker in witte bestelwagen

Jutta Leerdam draagt wat anders dan schaatspak: mini bikini laat weinig aan de verbeelding over