in

Kopppel neemt ontslag en reist naakt de wereld rond (foto’s)

Een jaar geleden lieten we jullie al eens kennismaken met Nick en Lins uit Gent. Ondertussen zijn ze enkel nog maar groter en populairder geworden. Enkele jaren geleden besloten deze dertigers om hun kleren aan de haak te hangen, hun ontslag te geven en vervolgens de wereld rond te trekken. Niet de eerste mensen die dat doen, maar zij doen dit (bijna) constant poedelnaakt.

Naakt de wereld rond
Hun passie voor nudisme begon heel toevallig tien jaar geleden toen ze een bezoek brachten aan een naaktsauna. Dat beviel veel beter dan gedacht en toen ze ook als naturisten campings bezochten en volledig naakt gingen kamperen, begon de bal te rollen. Ze deden wat bijna niemand zou durven en gaven beide hun ontslag om naakt te gaan reizen.

Momenteel zijn ze fulltime bloggers die de gehele wereld rondreizen en ze vertellen onder andere op hun website en YouTube-kanaal over hun naakte avonturen en de geweldige plaatsen waar terecht komen. Op het moment van schrijven vertoeven ze in Frankrijk, maar ze waren ook reeds in Spanje, Thailand, Canada, Amerika en nog tientallen andere plekken.

Lees ook
Annie (26) duikt bed in met 300 mannen per jaar: ”Soms 5 per dag”

Hoe betalen ze al dat reizen en dit droomleventje?
Indien je geen inkomsten meer hebt uit je Vlaamse job moet je natuurlijk wel op andere manier geld in het laatje brengen om al die prachtige reizen te blijven financieren. Nick en Lins zullen ongetwijfeld heel wat geld al gespaard hebben voor ze deze beslissing namen, maar hebben ook heel andere manieren om rond te komen.

Zo schreven ze ten eerste al een Nederlandstalige boek over hun verassende (naakte) ervaringen die lyrische reviews krijgt en blijkbaar echt heel boeiend is voor zowel nudisten als mensen die nieuwsgierig zijn naar hun unieke levensstijl. Meer info over het boek van Nick en Lins en deze kopen, doe je hier.

Ze hebben ook nog een Patreon pagina waar mensen tegen een kleine maandelijkse betaling hun YouTube video’s en hun foto’s kunnen zien zonder censuur. Daarnaast hebben ze nog een kleine shop en verdienen ze ook nog een bedrag om te vertellen over de verschillende nudistencampings. Hun blog is immers immens populair. We hebben natuurlijk geen inkijk op hun bankrekening, maar blijkbaar zijn de inkomsten goed genoeg om hun unieke levensstijl aan te houden.

Lees ook
Mannen komen gemiddeld 8,5 kilo aan in het eerste jaar vaderschap

Ze hebben daarnaast natuurlijk ook nog een Instagram-pagina en daar komen ze wekelijks met wel heel leuke naakte foto’s die wel onder de regels van Instagram blijven natuurlijk. ‘Living the naked dream’ omdat ze blijkbaar ballen hadden om een gedurfde sprong te maken.

32-jarige moeder krijgt stevige celstraf nadat ze meerdere keren seks had met 15-jarige jongen

Foto’s: Heleen van Royen uit de kleren op verwijderde Instagram-foto