in

Verwarde man klimt dak op en roept al urenlang – ik wil seks

Een verwarde man heeft gistermiddag ruim drie uur op een dak van een woning in Tiel gezeten.

Inmiddels is hij zelfstandig van het dak afgeklommen en meegenomen naar het bureau. Dit bevestigt een woordvoerder van de politie.

Er was veel politie aanwezig en de straat was met lint afgezet. Een onderhandelaar probeerde de schreeuwende man te kalmeren en hem er van te overtuigen veilig van het dak af te komen.

Lees ook
Vermindert het eten van pissebedden hooikoortsklachten?

Dit gebeurde na ruim drie uur. De politie heeft de man inmiddels meegenomen naar het bureau.

Volgens buurtbewoners heeft de man psychische klachten. Ook is hij volgens sommigen verslaafd. De man zou rond 14.00 uur vanmiddag uit het zolderraam van zijn rijtjeshuis zijn geklommen om vervolgens op het dak van zijn buurvrouw te gaan zitten.

Buurvrouw bij de keel gegrepen
Waarom de man besloot op het dak te gaan zitten is niet bekend. Voor de tientallen toeschouwers die op het voorval waren gekomen was wel duidelijk dat hij zich niet naar beneden zou laten praten.

Met die buurvrouw lag hij volgens omstanders eerder in de clinch. ,,Er loopt nog een rechtszaak tegen hem in Arnhem’’, weet een van hen.

Lees ook
Nena: “mijn man ging met een tandenborstel in zijn anus naar het ziekenhuis

,,Omdat hij haar ‘s nachts in haar tuin heeft opgewacht en bedreigd. Hij heeft haar bij haar keel gegrepen.”

Scheldkanonnades en troep in de tuin
De vrouw op wiens dak de verwarde Tielenaar zat, zou hem hebben aangesproken op zijn gedrag. Volgens buurtbewoners zorgt de man voor overlast met harde scheldkanonnades om half acht ‘s ochtends, herrie en troep in zijn tuin.

Vroeger was de buurt volgens bewoners rustig, maar sinds enkele jaren zorgen twee mannen voor veel gedoe. De verwarde man op het dak is één van hen.

De doorgaande weg achter het bewuste huis langs is rond 16:00 uur deels afgesloten geweest voor verkeer door de politie.

Vrouw doet deksel open en treft een enorme kolonie spinnen aan

Politie rukt uit voor levenloos lichaam in haven: Blijkt gebruikte sekspop / compleet los gegaan