in

Vermiste moeder Christina dood teruggevonden in auto bij winkelcentrum

Wanneer iemand vermist raakt, verzamelt iedereen in de gemeenschap zich om te zoeken. Het is altijd hartverscheurend wanneer de persoon niet wordt teruggevonden en nog erger wanneer alleen het lichaam wordt aangetroffen.

De zoektocht naar Christina Lee Powell was al drie weken aan de gang alvorens haar lichaam werd gevonden. De Texaanse moeder was al een tijdje vermist alvorens ze dood werd gevonden in haar auto, op het parkeerterrein van een winkelcentrum.

Een bewaker rook een “vieze geur” die uit een bepaalde richting kwam en besloot dit te onderzoeken. Hij realiseerde zich dat de auto waar de geur vandaan kwam daar al ongeveer een week geparkeerd stond. Zo ontdekte hij de auto van Powell, die dood in de passagierszetel lag.

Lees ook
4 schoolkinderen aangeklaagd na pesten en zelfmoord schoolgenoot Lucas

Het lichaam van de 39-jarige werd ontdekt in haar zwarte Nissan Rouge uit 2020, op de parkeerplaats van het Huebner Oaks Center in San Antonio.

“Hij keek in het voertuig, zag een lichaam in de passagiersstoel en belde 911,” verklaarden politieambtenaren.

Er zaten geen duidelijke sporen van trauma op het lichaam van Powell en een autopsie zal haar doodsoorzaak bepalen. Het is ook onduidelijk wanneer Powell stierf.

Haar tas en identiteitskaart lagen bij haar en dienden om haar te identificeren.

Claudia Moble, de moeder van Powell die bij haar woonde, schreef op Facebook: “Mijn mooie dochter, Christina Powell, is gevonden, overleden. Ik ben er kapot van. Dank u allen voor uw gebeden.”

Volgens haar familie is ze sinds de ochtend van 5 juli vermist, toen ze haar huis in San Antonio verliet om naar het werk te gaan. Ze werkte als juridisch assistente.

De laatste beelden van haar zijn van de deurbelcamera van het huis toen Powell zich om 10:30 am haastte om naar het werk te gaan en zowel haar telefoon als Apple Watch achterliet.

Lees ook
14 voorwerpen die in je achterste passen mocht je eens iets anders willen proberen

De moeder zei dat haar dochter naar kantoor had gebeld om te verwittigen dat ze laat zou zijn. Enkele uren later kwam een collega van Powell naar haar woonplaats vermits ze niet naar het werk was gekomen.

Haar moeder zei tegen de media: “Ik voelde dat ze ging, ik geloofde dat ze ging werken – en ik denk dat ze voelde dat ze ging werken.”

Zij zei dat er niets ongewoons was gebeurd. Moeder en dochter hadden ’s ochtends grapjes uitgewisseld, en Powell had haar moeder verteld dat ze te laat zou komen op het werk.

Maar daarbuiten was er niets bijzonders. “Toen vertrok ze naar het werk en ik zei dat ze voorzichtig moest zijn. En ik zei haar waarschijnlijk: ‘Ik hou van je,’” zei haar moeder.

Ons hart gaat uit naar de familie van Christina Powell. We hopen dat ze vrede vinden in deze tijd van verdriet.

Valentina (3) die bijna 700 dagen in het ziekenhuis verbleef vanwege hartkwaal, is overleden

Leerling (11) valt om van de honger omdat gezin zonder geld zit