in

Vader vermoordt dochter, ‘want ze had migraine’

De inwoners van het Canadese Popkum zijn in shock, nadat plaatsgenoot Randy Janzen zijn 19-jarige dochter Emily, zijn vrouw Laurel en zus Shelly om het leven bracht.

Nadat Randy de meervoudige moord pleegde, plaatste hij een uitleg op zijn Facebook-profiel. “Nu is mijn familie pijnvrij en in de hemel”, is zijn bizarre conclusie.

Lees ook
Moeder sluit zoon met ADHD jarenlang op in slaapkamer: ‘Ik wilde rustig tv kijken’

Migraine
Randy plaatste de Facebookpost afgelopen vrijdag, zo meldt CBC News. “De afgelopen 10 dagen heb ik een van de ergste dingen gedaan die iemand kan doen”, zo start de man zijn relaas, waarna hij uitlegt onder wat voor ‘verschrikkelijke omstandigheden’ zijn dochter Emily moest leven.

“Ik pakte een pistool en schoot haar door het hoofd en nu heeft ze geen migraine meer.”

Schaamte
Zijn vrouw Laurel volgde daarna. “Daarna schoot ik Laurel neer, omdat een moeder nooit het nieuws moet horen dat haar kindje is overleden.”

Lees ook
Ze werd ”het mooiste meisje ter wereld” genoemd toen ze 10 was: Zie hoe ze er 8 jaar later uit ziet

Zijn zus werd enkele dagen later vermoord, omdat Randy “niet wilde dat ze in schaamte zou moeten leven”.

De bizarre statusupdate liet alle alarmbellen bij de veiligheidsdiensten rinkelen. Een SWAT-team viel het huis van Randy binnen en concludeerde dat de man zijn Facebookverhaal niet had verzonnen; In het huis werden verschillende lichamen gevonden.

De politie kan op moment van schrijven nog niet bevestigen of Randy ook is gevonden of dat hij de Facebookpost daadwerkelijk zelf heeft geschreven.

Meisje (12) bevalt plotseling, stiefbroer (14) vader

Vrouw bang voor tandarts, gebruikt 10 jaar lang lijm