in

Vader van 7 kinderen verlaat gezin en gaat nu door het leven als 6-jarig meisje

Als je in deze tijdsgeest besluit om jezelf om te laten bouwen tot man, vrouw, of geen van beiden, dan kijkt niemand er meer van op. Een man uit de Canadese stad Toronto gooide het over een iets creatievere boeg, en besloot om als zesjarig meisje door het leven te gaan.

Man begint nieuw leven als zesjarig meisje
Stefonkee Wolschtt (van zijn naam raak je al in de war) was 23 jaar getrouwd, maar heeft zich als volwassene nooit lekker in zijn vel gevoeld. Hij vertelt dit in een videoreeks van ‘The Transgender Project’.

Lees ook
Nederlandse vrouw overleden tijdens wandeling door hitte

Tijdens zijn huwelijk kreeg hij zelf kinderen, maar het innerlijke meisje in Stefonkee bleef maar roepen. Na een lang huwelijk besloot hij hier gehoor aan te geven. De 46-jarige vader besloot om voor dit doel zijn gezin te verlaten en kocht onderweg naar een nieuw onderkomen meteen een schattig jurkje voor zichzelf.

Het zal niemand verbazen dat zijn toenmalige vrouw het niet eens was met zijn transeksualiteit, dus het huwelijk liep op de klippen. Ze eiste van hem om te stoppen met zijn transitie naar een meisje van zes, maar Stefonkee weigerde dat. “Voor mij was ‘stoppen met transeksueel zijn’ niet iets wat ik kon doen” aldus het zesjarige meisje in een mannenlichaam.

Nieuw leven bij een adoptiegezin
De Canadees heeft geen zin meer om als volwassene te leven, en besloot daarom om zijn Dora-koffertje te pakken en zijn gezin te verlaten voor een nieuw leven als zesjarig meisje.

Lees ook
Pakketbezorger rijdt op zijn tweede werkdag met bus het water in: Keek porno

“Ik ben nu een kind” verklaarde de 1 meter 85 lange Stefonkee in het programma. Gelukkig voor hem (of haar) zijn er mensen die zijn keuze volkomen kunnen begrijpen en de huisdeuren wijd open voor hem hebben gezet.

Stefonkee leeft nu bij een zeer gastvrij adoptiegezin, waar hij elke dag zijn pyjamapapje en zijn verhaaltje voor het slapen gaan in ontvangst mag nemen. De jongste kleindochter van zijn adoptieouders wilde graag een zusje.

Met haar doet hij kinderdingen, zoals kleuren en spelen. Stefonkee is inmiddels aangesloten bij de Metropolitan Community Church, waar hij gelijkgestemden heeft kunnen vinden.

Ali (23) vertelt: “Ik zoek een man maar hij moet minstens 1 miljoen hebben”

Juf Chrissy schudt bips in de klas en gaat nu in alle groepschats rond