in

Vader treft pedofiel aan in slaapkamer kinderen en slaat hem helemaal in elkaar

SPOTSYLVANIA COUNTY – Een vader die een pedofiel naakt in de slaapkamer van zijn twee kinderen aantrof, heeft de man helemaal in elkaar geslagen. De politie moest tussenbeide komen.

De pedofiel, geïdentificeerd als de 60-jarige Mark Stanley, bezocht enkele familieleden in het stadje Spotsylvania County voor de feestdagen. De vader van het gezin werd vroeg wakker en besloot om even bij zijn kleine kinderen van twee en drie jaar oud te gaan kijken. Toen hij de deur van de slaapkamer opendeed, trof hij de binnengeslopen Stanley zonder (onder)broek aan.

Lees ook
Jongeman met beperking plaatst advertentie – hij zoekt vrienden en is ‘bereid om 7 euro per uur te betalen’

Toen de vader verbouwereerd vroeg wat hij in hemelsnaam aan het doen was, duwde Stanley hem de kamer uit en deed de deur op slot. De vader van de peuters ramde vervolgens de deur in en begon op de man in te slaan. Uiteindelijk trok hij zijn pistool en hield Stanley onder schot. Onder druk van toegesnelde agenten liet hij het wapen uiteindelijk zakken.

Lees ook
Brandweerman die werd opgeroepen voor ongeval vindt zijn ‘prachtige’ dochter dood in autowrak

Stanley moest naar het ziekenhuis vervoerd worden om zich te laten behandelen voor zijn verwondingen. Op een foto, vrijgegeven door de politie, is te zien dat de ene kant van zijn gezicht helemaal opgezwollen is. De 60-jarige man is na het ziekenhuisbezoek gearresteerd. De vader gaat vrijuit. Ook de kinderen zijn onderzocht in het ziekenhuis.

Meisje (3) barricadeert deur slaapkamer met knuffels om pedofiel tegen te houden. Tevergeefs.

Meisje (13) uit Rotterdam pleegt zelfmoord na groepsverkrachting