in

Vader Onur K. doodde zijn hele gezin met usb-kabels

Onur K. is in hoger beroep veroordeeld tot levenslang. De 36-jarige man uit Etten-Leur bracht op beestachtige wijze zijn twee kinderen, vrouw en moeder om het leven. Eerder kreeg Onur K. 30 jaar cel opgelegd, maar dat vond het OM te mild. De rechter is nu meegegaan in de hogere eis van justitie.

Onur K.
K. doodde op 27 maart 2020 zijn eigen moeder (65), zijn vrouw (31) en zijn twee kinderen (6 en 2). Hij wurgde ze met handen en snoeren, aldus de rechter. Eerst zijn vrouw en de twee kleine kinderen, daarna nodigde K. zijn moeder uit, om ook haar van het leven te beroven. Volgens de rechter was er sprake van één keer doodslag en drie keer moord. K. verdwijnt daarom levenslang achter tralies.

Lees ook
Juf Chrissy schudt bips in de klas en gaat nu in alle groepschats rond

‘Drie onbekende mannen’
Zelf heeft Onur K. altijd volgehouden dat niet hij, maar anderen zijn vrouw en kinderen iets hebben aangedaan. Het doden van zijn moeder heeft hij al wel bekend. Dat zou hij hebben gedaan om haar de rouw te besparen van de dood van de andere familieleden, die volgens K. even daarvoor om het leven waren gebracht door drie onbekende mannen. Daar geloofde de rechter helemaal niks van.

Lees ook
Ik bedrieg mijn man omdat hij me niet wil beffen

Over zijn motief heeft K. verder weinig losgelaten, maar volgens het OM kwam hij tot zijn daad uit angst dat zijn gokverslaving en financiële problemen boven water zouden komen. “Hij is niet gek. Hij is berekenend en hij liegt”, aldus het Openbaar Ministerie in de rechtszaal.

Horror: Vermiste Emma (31) levend gevonden nadat ze dagenlang vastzat in modder

Man betrapt hitsig koppeltje op reuzenrad: “Wat een uitzicht!” (video)