in

Vader neemt foto van dochter met gigantisch paard, kijkt nog eens goed en gilt het uit van het lachen

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon op zak. Dat is geweldig, want je kunt vrijwel altijd foto’s maken wanneer je iets interessants ziet – en soms blijken je foto’s nog interessanter (of hilarischer) dan je had gedacht.

De foto die deze vader van zijn dochter nam is zo eentje. Hij wilde gewoon een leuke foto van zijn dochter maken, maar hij kreeg veel meer dan dat.

Dit is een van de leukste foto’s die we in lange tijd hebben gezien!

Lees ook
Pasgeboren baby blaast laatste adem uit nadat vader zijn telefoon op hem gooit

Dit kleine meisje had geen idee dat ze wereldberoemd zou worden toen ze stopte om te poseren voor een stel paarden op straat.

Volgens Time werd de foto oorspronkelijk geplaatst door een gebruiker op Reddit.

Er is niet veel meer informatie beschikbaar, maar het is vrij gemakkelijk voor te stellen hoe de foto tot stand kwam.

Dit kleine meisje genoot waarschijnlijk van een prachtige dag met haar familie. Ze zagen een paar grote Clydesdale paarden tijdens een of andere optocht.

Wellicht heeft ze de moed opgebracht om de paarden te aaien, en het is niet onwaarschijnlijk dat haar vader of een ander familielid haar vroeg zich om te draaien zodat ze een foto van haar konden maken.

Lees ook
Baby vergeten voor in auto voor ziekenhuis, overleden door oververhitting

Het kleine meisje stond voor de majestueuze paarden en de persoon achter de camera zei: “Zeg ‘cheese‘.”

Over een hilarische foto gesproken!

Time meldt dat deze geweldige foto in 2016 naar Reddit werd geüpload op een account dat sindsdien is verwijderd. Het is onduidelijk of dit de eerste keer was dat de foto online verscheen of dat hij oorspronkelijk afkomstig was van The Wolf 101.5 FM

Hoe dan ook, het is onmogelijk om deze hilarische foto niet leuk te vinden. Deel het met je vrienden die een goede lach waarderen!

Roxanne (27) helpt 500 eenzame mannen hun maagdelijkheid te verliezen

Zien: de bloedmooie zus van Jutta Leerdam