in

Vader martelt verkrachter van dochter: Had jij dit ook gedaan voor je dochter?

Een vader was zo woedend over de verkrachting van zijn 14-jarige dochter dat hij de dader uitnodigde voor ‘een goed gesprek’. Dat kon de verkrachter in het noordoosten van India niet navertellen.

In zijn verklaring aan de politie zei de vader dat de man zijn dochter had verkracht toen ze alleen thuis was, meldt de Indian Express. De dader, een apotheker, dreigde het meisje dat ze niets mocht vertellen over de verkrachting, maar ze zei het toch tegen haar 36-jarige vader.

Lees ook
Hulpverlener pleegt ernstig misbruik van gehandicapte jongen: ‘Afschuwelijk en weerzinwekkend’

De vader nodigde de getrouwde man van 45 jaar uit voor een diner. Na het eten volgde de wraak voor de verkrachting. Hij bond de man vast en pakte een hete tang waarmee hij zijn genitaliën bewerkte. Daarna wurgde hij hem tot hij dood was.

Zelf gemeld bij politie
De vader meldde zich even later zelf bij de politie. Hij vertelde uitgebreid en gedetailleerd hoe de verkrachter aan zijn eind was gekomen. Hij had het heft in eigen hand genomen omdat hij vreesde dat zijn dochter de schuld zou krijgen als hij aangifte zou doen. De vader is gearresteerd en wordt beschuldigd van moord.

Lees ook
Vrouw (57) overleden door ongeluk met zweefvliegtuigje bij Arnhem

Vrouwen in India hebben veel te maken met verkrachting en aanranding, waarbij mannen vaak worden beschermd. Zo kwam begin dit jaar een 16-jarig meisje om het leven dat door haar verkrachters in brand werd gestoken. Vorig jaar verkrachtten vijf mannen een fotojournaliste in Mumbai. En eind 2022 kwam een vrouw om het leven die door een groepje mannen in een bus was verkracht.

Kankerpatiënt in verzorgingstehuis aangetroffen met maden die uit zijn oren kropen

Energiedrank doodt Austin bijna, en laat hem achter met enorm gat in zijn hoofd