in

Vader en dochter gaan met elkaar naar bed en zijn er trots op

De volgende beelden moet je 2 keer bekijken voordat je echt gaat beseffen hoe deze vader en dochter zijn. Hoe is dit mogelijk?

Een vader en dochter uit Amerika zijn namelijk een stel. Ze gaan met elkaar naar bed en zijn er nog ook trots op.

Zo schamen ze zich er niet voor om in het openbaar met elkaar te zoenen. Het was te gestoord, zelfs voor presentator Jerry Springer van de Steve Wilkos Show.

Dochter: Britney, 18, zei dat ze twee jaar geleden online op zoek was naar haar vader en toen hij haar een bericht stuurde wist ze dat hij s*ksuele gevoelens voor haar had

Lees ook
Dronkenlap vliegt met 13 kratten bier uit de bocht

Vader: Morgan zei dat zijn dochter zijn soulmate is en hij denkt niet dat hij iets verkeerd doet door met haar naar bed te gaan.

Dochter Britney legde uit: ‘Ik was 16 toen ik hem op Myspace zocht. Mijn familieleden hadden ons gescheiden gehouden en ik had hem sinds mijn zevende niet meer gezien dus ik was nieuwsgierig.

‘Op mijn pagina had ik foto’s van mijn b0rsten en achterwerk en toen hij dat zag, zei hij:’ Mijn kleine babymeisje zou dat niet moeten doen ‘. Maar toen plaatste hij een smiley.

‘Toen ik dat zag, dacht ik dat hij meer gevoelens voor me had.’ Presentator Jerry vroeg aan dochter Britney of ze niet dacht dat hij m*sbruik van haar maakte:

Lees ook
Bewezen: vrouwen met een dikke achterwerk krijgen slimmere kinderen

‘Nee, want ik wil het zelf ook. Ik zie een toekomst met hem. Ik heb een heel goed gevoel over ons en ik weet dat het ons zal lukken. ‘

Toen haar zwaar getatoeëerde vader Morgan binnenkwam, werd hij uitgejouwd door het publiek, maar het belette hem niet om zijn vriendin en dochter te begroeten met een lange, hartstochtelijke Franse kus.

Jerry liet dit snel ophouden vanwege ongepast gedrag. Hij vertelde Morgan dat hij ‘waarschijnlijk naar een dokter moest gaan om therapie te krijgen en zo op je dochter te azen’.

De vader antwoordde: ‘Ik ben haar niet aan het azen, ik slaap met haar, maar het is niet alsof ik haar iets aan doe ofzo.’

Bekijk hieronder de beelden:

Mark (35) moet 20 liter water per dag drinken, anders gaat hij dood

Verwarde man klimt dak op en roept al urenlang – ik wil seks