in

Vader doet pijnlijke ontdekking: dochter(11) misbruikt en levenloos onder bed aangetroffen

Een vader trof bij thuiskomst van zijn werk zijn 11-jarige dochter(foto) dood aan onder haar bed. Bekijk onderaan de beelden.

In een appartement in Pasadena (VS) ontdekte Carmelo Gonzalez zijn dochter Maria Gonzalez niet-ademend toen hij zaterdag rond 15.00 uur thuiskwam.

Hoewel de hulpdiensten ter plaatse probeerden haar te reanimeren, werd ze dood verklaard.

Lees ook
Man met 150 sekspartners heeft alle geslachtziektes die er bestaan

Volgens een bericht van de lokale media concludeerde de medisch onderzoeker dat de doodsoorzaak verstikking door wurging was. Uit aanvullend onderzoek bleek dat het slachtoffer seksueel was misbruikt.

Vader Carmelo Gonzalez verklaarde aan de politie dat hij die ochtend voor zijn werk vertrok en zijn dochter Maria thuis achterliet.

Gedurende de dag hadden vader en dochter telefonisch contact. Het laatste bericht dat hij van haar ontving, was dat er iemand op de deur klopte. Dit bericht ontving hij kort nadat hij voor zijn werk was vertrokken, rond 10.00 uur.

Lees ook
Nicol Kremers draait door en gaat volledig naakt in kinderspeeltuin spelen

Volgens hem stuurde hij familieleden, die in hetzelfde complex wonen, naar het appartement om bij het meisje te kijken, maar ze konden haar niet vinden.

Op dit moment wordt de vader, wiens alibi overeenkomt met de gegevens, niet beschouwd als verdachte in dit onderzoek, zegt politiechef van Pasadena, Josh Bruegger.

Hij voegde eraan toe dat vader en dochter drie maanden in het appartement hebben gewoond. De moeder woont in Guatemala.

Bruegger gaf aan dat er DNA-monsters zijn verzameld van enkele bewoners van het appartementencomplex, maar dat het moeilijk is geweest om medewerking van mensen te krijgen.

Vrouw (76) beroofd van tas en daarna aangereden, slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis

Drama in Rotterdams gezin: jongen (18) is ‘doodsbang’ voor stiefvader en schiet hem dood