in

Vader (44) krijgt bakken kritiek omdat z’n nieuwe partner (28) de ’tweelingzus’ is van z’n dochter (21)

Een vader heeft zich online moeten verdedigen tegen flink wat internettrollen die vinden dat zijn vrouw veel te veel op zijn dochter lijkt. Het is helemaal niet ongewoon dat kinderen horen hoezeer zij op hun ouders lijken, maar meestal is er een soort biologie in het spel. Zulke opmerkingen komen meestal als het kind biologisch verwant is aan de ouder. Dus als er, euhm… geen bloed in het spel is, worden die opmerkingen een stuk kritischer.

Chris (44) leerde dat op de harde manier nadat hij Savana (28) ontmoette toen ze in zijn kapsalon begon te werken, terwijl hij net door een scheiding ging. Savana was niet meteen geïnteresseerd in een relatie en het leven van Chris zat een beetje in het slop als gevolg van zijn scheiding, dus in het begin brachten ze niet veel tijd met elkaar door. In een interview met ‘Love Don’t Judge’ legde het koppel uit hoe Chris na verloop van tijd meer met Savana begon te praten, en zich realiseerde dat er ‘iets super speciaals tussen hen was’.

Lees ook
Vanwege een gebrek aan goede stokken in park, maakt baasje ‘stok-bibliotheek’ van oude boomtakken

Relatie een tijdje geheim gehouden
Tizzi, de dochter van Chris, werkte met zowel haar vader als Savana in de kapsalon. Maar haar vader en zijn nieuwe vriendin hielden hun relatie eerst nog een tijdje geheim. Toen ze het bekendmaakten, was Tizzi er eerst niet echt happig op maar na verloop van tijd ontwikkelde ze een hechte band met Savana. De twee maken ondertussen zelfs TikTok-video’s samen. Maar de negatieve reacties stromen binnen…

“Ik had de fout gemaakt om mijn leeftijd en die van Tizzi te vermelden in een van de filmpjes,” zei Savana. “Het was het begin van een grote massale tornado van negatieve opmerkingen. Waarbij de meeste op Chris gericht waren.” De 44-jarige vader kreeg veel commentaar van mensen die wezen op de overeenkomsten tussen Savana en Tizzi, die beiden lang blond haar hebben en slechts zeven jaar in leeftijd verschillen. “Ik zou getraumatiseerd zijn als mijn vader zou trouwen met iemand die precies op mij lijkt,” schreef iemand.

Lees ook
Volgens psychologen zouden moeders af en toe alleen op vakantie moeten gaan…

“Hoe voelt dat, om met je dochter uit te gaan?”
Iemand anders vroeg zich af: “Hoe voelt dat om met je dochter uit te gaan?” Anderen richtten zich dan weer op het leeftijdsverschil van 16 jaar tussen Chris en Savana. Iemand zei: “Ik vind dat eigenlijk een beetje griezelig allemaal.” Chris gaf toe dat de opmerkingen ‘alles wat je je kunt voorstellen’ omvatten, en voegde eraan toe: “De ziekste van ziekste dingen die je kunt bedenken. We zijn eigenlijk gewoon vernietigd.”

Hoewel het koppel de opmerkingen kwetsend vindt, is Chris gelukkig in zijn relatie en weigert hij de trollen op zich in te laten werken. “Ze hebben niets beters te doen met hun tijd, ze zijn duidelijk ongelukkig in hun leven,” zei hij. Na hun huwelijk verwelkomden Chris en Savana drie eigen kinderen en werden zo een gemengd gezin van acht, inclusief Chris’ kinderen uit zijn vorige huwelijk. Savana en Tizzi maken regelmatig samen TikTok-video’s, die duizenden views hebben en veel positieve reacties ontvangen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Savana (@savana_chapin)

Lichaam van Britta Cloetens teruggevonden, bijna 12 jaar na haar verdwijning

Lichaam van vrouw (36) aangetroffen, 72-jarige vader gearresteerd: “Hij sloot haar en haar moeder op”