in

Tuinman schrikt en amputeert eigen arm met kettingzaag

Op dinsdagochtend heeft een vreselijk incident plaatsgevonden waarbij een man zwaargewond raakte nadat hij zichzelf per ongeluk verwondde met een kettingzaag tijdens zijn werkzaamheden in Rotterdam. Het slachtoffer bevond zich in een hoogwerker op het moment van het incident, waarbij hij plotseling schrok van enkele hoogspanningskabels.

Lees ook
Schutter Zwijndrecht gesignaleerd bij school Deventer

De man was bezig met snoeiwerkzaamheden toen de hoogspanningskabels onverwacht in contact kwamen met de hoogwerker. Geschrokken van deze situatie probeerde de werknemer te voorkomen dat hij geraakt werd, wat resulteerde in de amputatie van zijn arm.

“Hij heeft zelf niet onder stroom gestaan”, meldt een woordvoerder van de brandweer aan Hart van Nederland. Volgens de brandweer heeft de man zijn eigen arm per ongeluk geamputeert met de kettingzaag vanwege de schrikreactie veroorzaakt door de hoogspanningskabels.

Lees ook
Belgische ouders laten baby achter op vliegveld: ”Ticket te duur”

Tijdens zijn snoeiwerkzaamheden gebruikte de man een kettingzaag. De man is nagekeken en per ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. Op dit moment is de huidige toestand van de man niet bekend.

Jongetje (4) overleden na ongeval met elektrische quad

Zuurstof raakt op: Tweeling 4 sterft slapend in grote houten speelgoedkist