in

Tracy drinkt elke dag zaad van haar vriend

Yoga-expert Tracy Kiss moedigt mannen aan om met yoga te starten in aanloop naar Valentijn, zodat ze kunnen genieten van de best mogelijke seks op de grote dag. Vaak willen mannen vrouwen verwennen met dure cadeautjes, maar volgens Tracy is het beste cadeau gratis. Het is nog drie weken tot Valentijn en dat is volgens Tracy de ideale periode om je ledematen losser te maken.

“Het beoefenen van yoga verbetert je vaardigheden in de slaapkamer en geeft je seksleven meer pit, omdat je meer flexibel bent en je meer en uithoudingsvermogen in je armen, rug en benen hebt”, zegt Tracy.

Lees ook
Puist op neus blijkt kanker, vrouw verliest neus en gebit

Dit zijn de vier yogatips om indruk te maken tussen de lakens:
Planken (voor missionaris) : 30 seconden, 3x per dag
Pompen (algemeen) : 3 sets van 10, 1x per dag
Lunges (voor doggy) : 3 sets van 10, beide benen, 1x per dag
Bicep curls (om je partner op te tillen tijdens staande seks) – 3 sets van 10, 1x per dag

We moeten Tracy’s advies zeker serieus nemen, want ze heeft meer dan 1 miljoen volgers op Instagram. Al kan dat ook te maken hebben met haar andere job. Ze is namelijk ook OnlyFans-model. Kijk en geniet van haar dubbele functie.

De naam Tracy Kiss zal misschien ook wel een belletje doen rinkelen. Zo vertelde ze anderhalf jaar geleden doodleuk dat ze elke dag het zaad van haar vriend drinkt. Soms rechtstreeks van de bron, andere keren in een smoothie. Een verhaal dat volledig viraal ging toen. Ze heeft door haar grote populariteit zelfs haar eigen seksspeeltje, de ‘Tracy Kiss Finisher’, een exacte kopie van dit unieke model.

Bewezen: Vrouwen hebben meer slaap nodig omdat hun brein harder werkt

Man zet isolatieschuim in geslachtsdeel en kan niet meer urineren, mogelijk permanent verminkt