in

Toen ze met haar vuile kont op mij kwam zitten, was voor mij de maat vol

Enkele dagen geleden stond een bizar verhaal in de kranten. Een vierentwintigjarige Gentenaar had een meisje van plezier bezocht. Hij was echter niet tevreden van de diensten van deze professionele horizontaaldanseres, en had zijn geld teruggeëist. De dame weigerde dit echter terug te geven, en dus had de twintiger zelf maar een fles champagne, een horloge en wat cash geld dat voor het grijpen lag meegenomen.

De publieke dame ging klacht indienen bij de arm der wet. Die moesten niet lang zoeken naar de dader: hij had immers zijn telefoonnummer gebruikt om de betaaldate te boeken. De jongeman kon het gaan uitleggen bij de rechter. Die zal pas over enkele weken een uitspraak doen, maar wellicht krijgt de onbevredigde pikkendief een werkstraf.

Lees ook
Ik bedrieg mijn man omdat hij me niet wil beffen

Het kan echter nog veel gekker met betaaldates, zo liet Evert uit een klein Limburgs dorp ons weten – naar aanleiding van dat eerdere artikel. Ook hij ging vorig jaar met de portemonnee van een lichtekooi aan de haal, maar wat daar aan vooraf ging, lijkt wel een fragment uit een dolkomische film.

“Ik stond al maanden droog en besloot maar om eens een leuke dame te boeken. Nadat we samen wat hadden gedronken belandden we samen in bed. Ik had eerder aangegeven tijdens het boeken dat ik wilde baffen.

Lees ook
Publiekslieveling Jona (27) van SBS-programma Lang Leve de Liefde omgekomen bij ongeluk

Dat doe ik eenmaal graag. Toen ze op mijn mond ging zitten rook ik een enorme poep lucht. Ik zag dat ze niet goed had afgeveegd en er allemaal nog resten waren achtergebleven. Plotseling kwam er een maiskorrel uit mijn mond. Ik wist gelijk hoe laat het was.

In een enorme gefrustreerde bui gooide ik haar van mij af en rende naar de badkamer waar ik over mijn nek ging. Dit was niet waar ik voor had betaald en daarom jatte ik mijn eigen geld terug” Sinds die dag eet Evert nooit meer mais.

Matt laat z’n vrouw van bil gaan met andere mannen, zij stuurt hem foto’s en filmpjes: “Ik doe virtueel mee”

Man (21) verdronken bij reddingspoging op Vinkeveense Plassen