in

Tindertrauma: Marinda’s date had schijt, heel veel schijt

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt. Of eentje die je de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2022 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Marinda. Als haar date een rijmpje was ging het zo: knappe spierbundel houdt van rennen en kiten, en holt ook hard na het schijten.

Marinda (32): ‘Na een week leuk appen met een sportieve, gespierde man die net als ik gek was op kiten en marathons rennen, was het tijd voor een eerste kennismaking. Dat werd een heel leuke avond die eindigde met een ouderwets potje tongen met de fietsen verstrengeld tussen ons in. Dat smaakte naar meer.

Een paar dagen later planden we een nieuwe date en ik had er zin in. Ook deze date was weer ontzettend gezellig. Ik vertelde over mijn plannen voor het najaar en dat ik een week wilde kiten in Tarifa in Zuid-Spanje. Spontaan zei hij dat hij wel meewilde. Terwijl ik normaal meer een dieseltje ben als het op daten aankomt, zag ik dit nog wel echt gebeuren ook. Na een paar biertjes in de kroeg doken we nog een club in, waar een dj draaide die hij kende. Dansen werd wild dansen en dat werd wild zoenen. Al gauw besloten we dat het tijd was om te gaan voor we op de dansvloer elkaar de kleren van het lijf trokken.

Lees ook
Dit zijn de regels die de Hells Angels moeten naleven

De volgende ochtend werd ik licht katerig wakker. Automatisch keek ik opzij om te peilen hoe het mijn date verging, maar de plek naast me was leeg. Ook zijn kleren en telefoon waren weg, dus het leek er niet op alsof hij even naar de wc was of onder de douche stond. In de woonkamer en keuken was hij niet en ik liep door naar de badkamer. Al voor ik de deur opentrok rook ik ‘onraad’. Toen ik de deur opentrok, kwam een strontwalm me tegemoet. Ik hoefde niet heel lang te zoeken wat dat vandaan kwam. De pot voor me was tot de rand gevuld met bruinig water waarin grote ontbindende drollen dreven. Er was zelfs iets overheen gegaan, getuige de sporen over de pot tot aan de vloer. Ik begon te kokhalzen en rende de badkamer uit.

Poging twee: toen ik opnieuw naar binnenging was dat met mijn neus dichtgeknepen en schoonmaakhandschoenen aan. Uit voorzorg. Te midden van het drollenwater stak een ontstopper rechtovereind. Kennelijk had mijn date nog wel geprobeerd iets aan deze onverklaarbare ravage te doen, maar had het op enig moment opgegeven. In paniek belde ik mijn beste vriendin die in de buurt woont. Ze kwam langs voor mentale support, maar het schoonmaakrwerk mocht ik mooi zelf doen. Ik zal de details besparen, maar uiteindelijk is het gelukt de wc te ontstoppen en alles weer schoon te krijgen. Ging ik daarbij meerdere keren over mijn nek? Oh, jazeker. Waar ik normaal een straffe twee minuten-doucher ben, heb ik na deze klus voor mijn gevoel wel twee uur onder de douche gestaan. Die strontlucht bleef maar in mijn neus zitten.

Lees ook
Man laat zichzelf arresteren om te ontsnappen aan huisarrest bij zijn vrouw

Het was inmiddels begin van de middag en net toen ik hem wilde bellen om verhaal te halen, kreeg ik een appje. ‘Sorry, het spijt me. Ik heb een darmprobleem en soms gaat het mis, zoals vanochtend. Ik raakte in paniek. Alles weer schoon gekregen?’ Bij het eerste deel van zijn bericht had ik nog wel begrip voor zijn situatie, maar die laatste nonchalante zin schoot me echt in het verkeerde keelgat. Hij had op z’n minst terug kunnen komen om te helpen, een loodgieter kunnen bellen of weet ik wat. En in elk geval kunnen bellen in plaats van een laf appje. Zonder na te denken appte ik terug ‘Het schijt mij ook.’ Op dat moment voelde het goed, later had ik toch een beetje spijt dat ik hiermee de deur dicht had gedaan. We hadden het zo leuk gehad. We hebben elkaar daarna nooit meer gesproken en naar Tarifa ging ik uiteindelijk alleen. Shit happens.’

Abby 28 heeft 20 keer seks per dag: Niemand kan mijn vriend overtreffen

Vermiste kind 12 dood teruggevonden met steekwonden