in

Tiener (18) onopgemerkt urenlang verkracht op metroperron

De Duitse stad München is opgeschrikt door een verschrikkelijke daad. Op een metroperron is een 18-jarige jongen zaterdagnacht urenlang verkracht. Bewakingscamera’s hebben de weerzinwekkende daad geregistreerd. De politie kon de 20-jarige Afghaanse verdachte ‘s anderdaags oppakken.

Lees ook
Lichaam vermiste Thomas gevonden in Hoorn

Volgens de politie is het slachtoffer een taalstudent uit Polen die de hele avond had gefeest. Toen hij weer naar huis vertrok, was hij zo dronken dat hij zich neervlijde op een perron van het metrostation Max-Weber-Platz om te slapen.

Rond 1 uur ‘s nachts maakte een twintigjarige man misbruik van de situatie en vergreep zich aan de student. Volgens de politie verrichtte de dader enkele uren lang “seksuele handelingen bij hem”. Het seksuele misbruik, zou vijf uur geduurd hebben.

Lees ook
Dode (18) en gewonde (17) bij schietpartij in Amsterdam

Diefstal
Pas in de vroege ochtend liet de dader zijn slachtoffer los en stal zijn mobiele telefoon. De man rende weg – zijn walgelijke daad werd vastgelegd door bewakingscamera’s. Volgens ‘t-online’ greep niemand in tijdens het urenlange misbruik.

Meisje (1) hersendood verklaard, stiefvader (19) verdacht van mishandeling

Man overleden, vrouw en twee kinderen zwaargewond