in

‘Temptation’ Megan vanochtend uit bed gelicht wegens belastingfraude: “Er loopt een gerechtelijk onderzoek”

Megan Desaever (22), die in 2018 deelnam aan ‘Temptation Island’, zou vanochtend uit haar bed gelicht zijn vanwege belastingfraude. Dat nieuws raakte bekend via een Nederlands Juice Channel. Inmiddels heeft het Parket West-Vlaanderen dit ook bevestigd aan onze redactie: “Er is een zoeking geweest in haar woning.”

“Wij bevestigen dat er een gerechtelijk onderzoek loopt naar aanleiding van vermeende fiscale inbreuken. Er is een zoeking geweest deze morgen in haar woning”, vertelt Fien Maddens van het Parket West-Vlaanderen aan onze redactie.

Lees ook
Leerkracht slaat leerling (15) dood na schrijffout

Het nieuws komt er nadat de realityster voorbije week in een interview met het Nederlandse YouTubekanaal Rumag toegaf dat ze geen belastingen zou betalen op het geld dat ze verdient met haar OnlyFans-account. “Als je je belastingen correct aangeeft, is de helft weg. Dat vind ik gewoon oneerlijk”, vertelde Megan. Ze vervolgde: “Ik was sowieso al van plan om naar Dubai te verhuizen, omdat mijn broer daar al zit, en daar is het gewoon belastingvrij.”

Er kwam veel reactie op de uitspraken van Desaever. Zo haalden verschillende OnlyFans-sterren naar haar uit. En liet ook minister van financiën, Vincent Van Peteghem, zich uit over de situatie in ‘Play Café’: “Geen belastingen betalen is natuurlijk niet slim. Maar als je dat opzettelijk niet doet, moet je wat je in het verleden nog niet betaald hebt terugbetalen. Dan moet je dat gaan overmaken naar de overheid, met daar bovenop ook nog eens een boete.”

Lees ook
Jongetje (2) verdronken in sloot vlakbij basisschool

Terugkrabbelen
Op haar beurt poogde Megan tot een rechtzetting. De West-Vlaamse vertelde bij ‘Play Café’: “Ik snap de commentaar van de mensen wel. Want nu denkt iedereen dat het gewoon oneerlijk is, dat ik geen belastingen betaal en zij wel. Maar zo is het niet. Het is niet dat ik belastingen ontwijk ofzo. Dat doe ik totaal niet.”

Als de baby huilt slaan bij Ahmad (22) de stoppen door, hij breekt haar ribbetjes en probeert haar te wurgen

Martin (53) uit Zwolle gooit zijn hond met vastgebonden voorpoten in kanaal ‘omdat hij gromt’