in

Stiefmoeder had seks met broertjes (13 en 15 jaar), terwijl vader zijn zoons aanmoedigde

De Haagse rechtbank heeft donderdag achter gesloten deuren een ontuchtstrafzaak behandeld tegen een stel uit Roelofarendsveen. De vrouw (34) bedreef seks met de twee minderjarige zonen van haar partner (40), terwijl de laatste die zonen aanmoedigde, zo luidde de beschuldiging van het Openbaar Ministerie.

Lees ook
24-jarige scooterrijder overleeft botsing met bankje in Rotterdam niet

Daarnaast zou de ontucht zijn gefilmd. Het OM eiste 240 uur werkstraf, en een half jaar cel waarvan 5,5 maand voorwaardelijk. De rechtbank achtte het stel schuldig, deed onmiddellijk uitspraak en vonniste overeenkomstig de eis.

Het ging om jongens van 13 en 15. De minderjarige jongens zouden zijn aangemoedigd om de borsten en vagina van hun stiefmoeder te betasten. Daarna zouden er nog verdergaande handelingen zijn gepleegd door de stiefmoeder.

Lees ook
Ruud en Peter kijken hun verkrachter na 24 jaar weer in de ogen

De rechtszaak werd achter gesloten deuren behandeld op verzoek van de verdediging. De advocaten vroegen dat te doen in verband met de privacy van de twee minderjarige slachtoffers. Daar gaven de rechters na kort overleg gehoor aan.

Het stel hoeft niet terug naar de cel, want de man en de vrouw hebben het onvoorwaardelijk deel van de opgelegde straf al in voorarrest uitgezeten.

Man wil eigen dochter (5) door pedofiel laten misbruiken voor geld

Zoey (5) verkracht en vermoord nadat moeder haar uit huis zette