in

Stefan vraagt vriendin om strijkijzer op zijn penis te zetten: ‘Loopt gruwelijk fout’

Stefan (41) had een best vreemde fantasie. In een video zag hij hoe een meesters een hete strijkbout op de jongeheer van iemand zette. Stefan zag dit en wilde dit ook weleens proberen.

Stefan is een doodgewone huisman met drie kinderen. Na zijn echtscheiding heeft hij sinds kort weer een nieuwe vriendin. Hij experimenteert volop tussen de lakens.

Zijn liefje heeft geen normaal beroep: ze is namelijk dominatrix. Ze werkt in donkere kelders, waar ze mannen met de vreemdste wensen en verlangens ontvangt. Dat kan gaan van speciale massages tot aan vleeshaken vastgebonden worden. In het begin trok Stefan grote ogen.

De man onthult: “Ik was hier helemaal niet in thuis, maar als je het een keertje probeert gaat er een wereld voor je open. Ik vind: als je verliefd bent op iemand, en je gaat ervoor, dan moet je ook openstaan voor andere interesses.”

Lees ook
Poep jij weleens in de douche? Je bent niet alleen!

Stefan vervolgt: “Met mijn ex-vrouw was het nogal saai geworden tussen de lakens. Ik mocht er twee keer week op, maar ik kon al uittekenen hoe het ging verlopen. Erop, eraf, en klaar.”

Naar eigen zeggen heeft hij een hoge pijngrens. Meer nog: geen pijngrens. “Ik kan eigenlijk niet zo veel hebben. Bij het minste of geringste begin ik al te piepen.”

Hij legt uit: “Mijn vriendin leert me nu hoe ik die grens kan verhogen. Ik heb een aantal video’s bekeken van wat mijn vriendin doet en ik zag op internet een video waarin een meesteres een strijkbout op iemands jongeheer drukt. Dat is wel heel extreem, maar het leek me wel wat. Dat heb ik voorgesteld aan mijn vriendin.”

Zelfs zijn vriendin vindt het idee iets te ver gaan. Zij is van oordeel dat Stefan daar nog niet klaar voor is. “Ik ben blijven aandringen. Heb haar zelfs gesmeekt om het te doen. Ik zei zelfs dat ik dan wel naar iemand anders zou gaan.”

Lees ook
Dit is waarom vrouwen lange mannen aantrekkelijker vinden

Uiteindelijk gaat ze toch overstag. Ze heeft een plannetje bedacht en blinddoekt hem terwijl hij poedeltje naakt op bed ligt. De vrouw besluit om het apparaat niet in het stopcontact te steken. Wanneer de blinddoek wordt afgenomen en Stefan de strijkbout ziet, is hij doodsbang.

Dan drukt ze het strijkijzer hard op de jongeheer van de man en die begint waanzinnig hard te gillen. Maar dan beseft hij dat het helemaal niet heet is.

Zijn vriendin proest het uit van het lachen. Ook Stefan zag de humor er wel van in. “Ze heeft me eigenlijk behoed voor een grote fout. Ik bedacht dit in een opwelling. Achteraf ben ik wel blij dat ze het niet echt heeft gedaan.”

Brutale inbrekers compleet verslonden door bloeddorstige waakhond

Jongen (17) steekt meisje (15) dood in bus omdat ze bloemen weigerde: ‘Niet te bevatten’