in

Sporen van seksueel geweld gevonden in onderzoek naar moord tienermeisje (13) uit Anderlecht

Een wetsdokter heeft sporen van seksueel geweld aangetroffen op het lichaam van het 13-jarige meisje Malek uit Anderlecht. Dat meldt het parket tijdens een persconferentie op donderdag. Ze werd vorige week vrijdag dood aangetroffen in de provincie Luik.

Vorige week werd de 37-jarige Oliver T. dood aangetroffen in Plainevaux, een deelgemeente van het Luikse Neupré. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd in een voormalig restaurant.

Lees ook  Automobilist belandt in fietsenstalling Utrecht CS, navigatie op ‘lopen’

Zijn auto was vlakbij geparkeerd en daarin zat een 2,5 jaar oud meisje, gezond en wel. Verderop in Ougrée vond een jogger het lichaam van Malek. Beide zijn zussen uit Anderlecht en waren vermist.

Malek en Olivier T. leerden elkaar kennen op Snapchat. Vorige week donderdag overtuigde hij haar om te gaan shoppen. Ze werd een winkelbudget van maar liefst 3.000 euro beloofd.

Lees ook  13-jarige Esmeralda sinds woensdag vermist

Het onderzoek naar het drama is nog niet afgerond. “Bijkomende analyses zijn nog bezig”, zei Catherine Collingon, eerste substituut van de procureur des Konings van Luik, donderdag tijdens een persconferentie. Dat schrijft ‘La Meuse’.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op www.zelfmoord1813.be.

Moeder betrapt naakte 35-jarige vader met 10-jarige dochter in huis

’Asielzoekers boos over slecht eten in Haags hotel’