in

Sofia doet het met al haar vrienden en vriendinnen

Oud wil daarom niet per se zeggen ‘versleten’… Nee, oud is soms gewoon goud! En daarom gaan we vanaf nu in de rubriek ‘Oud maar goud’ regelmatig eens een livekijken.nl artikel vanonder het stof halen dat destijds voor net geen meltdown van onze website en Facebook-pagina zorgde. Deze keer blikken we nog eens terug op die keer dat een vrouw een ‘seksuele revolutie’ wilden ontketenen…

Maak kennis met de 30-jarige Sofia Su uit Noorwegen. Zij houdt er een nogal bijzondere levensstijl op na waar andere mensen zich wellicht iets moeilijker in kunnen vinden. Een tweetal jaar geleden startte zij de seksclub ‘Juicebox’ op.

Eén keer per maand organiseert ze daar gigantische seksfeestjes waar ook al haar vrienden / vriendinnen naartoe komen. Daar heeft ze dan seks met hen, maar ook met wildvreemden. Door geregeld seks te hebben met haar vrienden heeft ze blijkbaar ook ‘een veel diepere band’ en zijn ze veel closer dan voorheen. Het zijn overigens best decadente feestjes, met naakte dames die bijvoorbeeld bedekt worden met sushi. Smakelijk!

Lees ook
Man verliest deel penis in stofzuiger

“Je leert je vrienden beter kennen via seks”
Sofia zelf is dolgelukkig met haar manier van leven en raadt het iedereen aan. Zo heeft ze niet alleen seks met haar vrienden op pikante feestjes, maar ook gewoon in het dagdagelijkse leven. Volgens haar geniet je des te meer van je vriendschap als je geregeld ook met elkaar van bil gaat. Interessante theorie. “Ik ben geregeld intiem met mijn vrienden. Sommige van hen ken ik zelfs al 10 jaar. Je leert je vrienden zoveel beter kennen door seks met hen te hebben. Ik ben ook gelukkig dat ik hen dat genot kan geven,” zegt ze.

“Er is ook geen drama of enige verwachtingen. Al mijn vrienden weten wat dit is en hebben er geen problemen mee,” gaat ze verder. “We genieten gewoon van elkaar en van onze vriendschap. Het is ook niet dat we letterlijk elke keer seks hebben als we elkaar zien. Enkel als het een passend moment is.”

Lees ook
Uit onderzoek blijkt dat vrouwen gelukkiger zijn bij een “lelijke” man

“Monagamie is niet de oplossing”
Monagamie is voor Sofia dan ook duidelijk geen optie. Het is volgens haar zelfs heel onrealistisch om te verwachten dat één persoon jou alles kan geven wat je nodig hebt. Ze zegt: “Ik vind het heel leuk om verschillende partners te hebben. Ik verbind mij op heel andere manieren met verschillende mensen. Het is exact wat ik nodig heb. Ik apprecieer echt de relaties en vriendschappen die ik beleef op deze manier.”

Sofia haar boodschap is dan ook duidelijk. Heb seks met je vrienden en geniet ervan. Volgens de 29-jarige Noorse is er met duidelijke afspraken nooit sprake van jaloezie. Je leert elkaar veel beter kennen en de vriendschap zal enkel maar sterker worden. Dus… je weet alvast wat je als activiteit kan voorstellen als je de volgende keer nog eens afspreekt met je vrienden!

Bol.com komt met geweldige frituurpan waar heel pak frikandellen in past

Buren klagen nadat Amber ‘dierengeluiden’ maakt tijdens van bil gaan: “Ik schaamde me dood!”