in

‘Slipjesdief’ draait door meer dan 700 stukken vrouwenondergoed gestolen

De politie in de Zuid-Japanse stad Beppu beschuldigt een man van het stelen van 730 stukken vrouwenondergoed uit verschillende wasserettes. Dat bericht Yahoo Japan News.

De autoriteiten kwamen de slipjesdief op het spoor via een 21-jarige studente. Zij betrapte de 56-jarige Tetsuo Urata op het stelen van zes stuks van haar ondergoed in een wasserette op 24 augustus jongstleden.

Lees ook
Somalische asielzoeker verwondt 4 vrouwen en kind

Diezelfde week zocht de politie Urata thuis op. De slipjesdief bleek een ware obsessie te hebben voor vrouwelijk ondergoed: in zijn appartement troffen agenten een buit van in totaal 730 slipjes, panty’s, beha’s en ander vrouwelijk ondergoed aan.

We hebben in jaren geen zulke grote aantallen vrouwenondergoed in beslag genomen, verklaarde een politiewoordvoerder tegenover lokale media. De politie van Beppu onderzoekt de zaak.

Japan heeft een ‘slipjesdievenplaag’
De voorbije jaren kwamen in Japan al tal van gelijkaardige zaken in het nieuws. In maart van dit jaar werd Takahiro Kubo, een 30-jarige elektricien, beschuldigd van het ontvreemden van 424 stukken ondergoed en zwempakken van tienermeisjes.

Lees ook
Boze vrouw pist jaar lang in theepot schoonouders

De dief werd op heterdaad betrapt in Saga bij het stelen van een badpak dat te drogen hing. Een getuige had zijn actie toen gefilmd.

In 2019 arresteerde de Japanse politie de 40-jarige Toru Adachi op verdenking van het stelen van 10 stukken vrouwenondergoed uit een wassalon.

Bij een huiszoeking werden nadien nog meer dan 1.100 stukken vrouwengoed aangetroffen, opgeborgen in valiezen.

Man (23) onder invloed denkt dat hij sigaret rookt, zuigt aan dildo in auto met hoge snelheid

Condooms worden kleiner zodat ze passen voor iedereen