in

Samantha ‘Barbie’ de Jong is weer zwanger

Samantha de Jong, die tijdens de periode van “Oh Oh Cherso” bekend stond als ‘Barbie’, heeft recentelijk een video op haar Instagram geplaatst die de aandacht heeft getrokken.

Hoewel ze vaker video’s deelt, is er dit keer iets opvallends aan haar buik te zien, waardoor volgers speculeren dat Barbie mogelijk opnieuw zwanger is. Als deze vermoedens kloppen, zou het haar vierde kind betekenen.

Het leven van Samantha de Jong is verre van gemakkelijk geweest. Na haar deelname aan de realityserie “Oh Oh Cherso” ging het bergafwaarts.

Lees ook
Betaalde seks met een 13-jarig meisje: 9 maanden celstraf geëist

Ze kende weliswaar een periode van voorspoed toen ze een relatie kreeg met Michael van der Plas, met wie ze ook een realityserie maakte.

Het stel kreeg samen twee kinderen. Echter, in 2017 kwam er een einde aan deze relatie, waarna Samantha in een reeks moeilijke situaties terechtkwam.

Uiteindelijk werd zelfs besloten dat Samantha geen ouderlijk gezag meer mag hebben over haar kinderen.

Ze heeft niet twee, maar drie kinderen, want na Michael kreeg ze nog een kind met een jongeman die inmiddels is overleden. Een buitengewoon trieste gebeurtenis.

Samantha de Jong heeft nu al geruime tijd een relatie met iemand genaamd Robbie. In het begin konden ze elkaar niet vaak zien, omdat Robbie in de gev*ngenis zat.

Lees ook
Grote zorgen om vermiste Nadia (28), politie al drie dagen op zoek

Inmiddels is hij weer op vrije voeten, maar dat betekent niet dat alle problemen achter de rug zijn.
Samantha de Jong

Slechts enkele dagen geleden kwam de p0litie nog tussenbeide vanwege een ernst!g ste*kincident.

Het koppel onderhoudt hun financiën door het delen van p!kante content op ‘AlleenFans’. Echter, juist hier ontstond onlangs verwarring.

Samantha deelde enkele dagen geleden een video waarin haar buik “dikker dan normaal” lijkt. Dit heeft bij fans de overtuiging gewekt dat er een nieuw kind onderweg zou kunnen zijn.

Als dit waar blijkt te zijn, zou dit het vierde kind zijn voor Samantha. Een van haar volgers schreef: ”Weer een kind dat straks uit huis geplaatst zal worden.”

Zorgen groeien na verdwijning van 16-jarige Yoran Krol uit Sleeuwijk

Man (82) doodgereden door vuilniswagen, chauffeur opgepakt