in

Sabrina komt klaar via haar oren: Zo kun jij ook een ‘oorgasme’ krijgen!

Het genot dat mensen ervaren door het inbrengen van vreemde objecten op int!eme plaatsen is al lang bekend bij artsen. Maar hoe is het mogelijk om geluk te vinden door bijvoorbeeld een deodorantbus in je anus te stoppen?

‘Oorgasmes’
Alsof dat nog niet vreemd genoeg is, heeft een med!sch expert recentelijk bevestigd dat sommige mensen ook klaarkomen door objecten in hun oren te stoppen.

Dr. Karan Raj, een bekende arts uit het Verenigd Koninkrijk die op TikTok bekend staat om het delen van ongewone medische informatie en het ontkrachten van mythen, reageerde op een video waarin werd onthuld dat sommige mensen ‘oorgasmes’ kunnen ervaren.

Wattenstaafje
Wattenstaafjes, hoewel ze overal verkrijgbaar zijn bij supermarkten en drogisterijen, zijn eigenlijk zeer slecht voor je oren. Dit is niet zomaar een mening, maar medisch onderbouwd.

Lees ook
Meisje 3 overleden in azc Schalkhaar: Kreeg geen hulp - teruggestuurd naar het azc

Een Britse vrouw genaamd Sabrina maakte hier een video over en zei: “Als ik geen wattenstaafjes in mijn oren mag stoppen, waarom heeft de evolutie dan een geluksknopje daar geplaatst?”

In de video laat Sabrina zien hoe ze intens geniet van een ‘oorgasme’ nadat ze met een wattenstaafje op een verborgen plek in haar oor heeft gedrukt.

Dr. Raj reageert hierop en zegt: “Als dit bij jou gebeurt, ervaar je een oororgasme.” Vervolgens legt hij uit hoe dit fenomeen tot stand komt.

Euforisch effect
Dr. Raj legt uit: “De nervus vagus, de belangrijkste zenuw van het parasympathische zenuwstelsel die onwillekeurige functies zoals de spijsvertering en hartslag reguleert, is verbonden met vag!nale 0rgasmes en strekt zich bij vrouwen zelfs uit tot in hun oren.”

“Deze zenuw transporteert signalen tussen de hersenen, het hart en het spijsverteringssysteem.

Door het masseren van de nervus vagus in het oor kan een euforisch effect ontstaan dat vergelijkbaar is met een 0rgasme.”

Triggers
Dr. Raj smeekt mensen om te experimenteren met hun oren, maar om alsjeblieft wattenstaafjes te vermijden.

Lees ook
Bejaard stel boekt 51 cruises omdat het ‘goedkoper is dan een bejaardentehuis’

Experts zijn tegen het gebruik van wattenstaafjes omdat ze het oorsmeer juist dieper in het oorkanaal duwen.

Interessant genoeg kan het opwindende, onwillekeurige gevoel niet alleen worden veroorzaakt door aanraking.

De juiste trillingen van muziek, zang, gorgelen of zelfs geeuwen kunnen ook een trigger zijn. Een klein beetje stimulatie kan al leiden tot een hoogtepunt.

Let op
Dit fenomeen verklaart waarom sommige mensen hun oren ervaren als erogene zones. Hoewel dit voor sommigen erg prettig kan zijn, kan het ook leiden tot andere symptomen.

Dr. Raj legt uit dat mensen in sommige gevallen symptomen kunnen ervaren die lijken op verkoudheid.

“De zenuw kan een automatische hoestreflex veroorzaken, omdat de hersenen de sensatie verwarren met iets in de keel.

Deze twee zijn met elkaar verbonden via de nervus vagus. Dat is de andere kant van de medaille.”

Maar goed, als je eenmaal het knopje hebt gevonden, kun je overal een snelle sessie hebben. Best aangenaam, als je het ons vraagt.

70-jarig slachtoffer van mishandeling blijkt ook verkracht: ‘Onderbroek mee als trofee’

Anna (21) streeft ernaar om met 100.000 mannen het bed te delen