in

Ronnie en Donnie delen één anus, maar één is homoseksueel en de ander niet!

Ronald en Donald Galyon, beter bekend als Ronnie en Donnie de Siamese tweeling, waren tot hun overlijden in 202 de oudste nog levende Siamese tweeling ter wereld. Vanaf 29 oktober 2014 waren ze zelfs de langst levende Siamese tweeling in de geschiedenis. De twee werden op 28 oktober 1951 geboren in het St. Elizabeth Hospital in Dayton, Ohio, als zoon van Wesley en Eileen Galyon. Eileen verwachtte geen tweeling.

Lees ook
Mysteries verdwijning peuter Émile (2): Is hij aangereden door een voertuig?

Het opvallende, ze waren verbonden van het borstbeen tot de lies en deelden een reeks organen. Na een verblijf van twee jaar in het ziekenhuis werd vastgesteld dat ze niet veilig van elkaar konden worden gescheiden. Lokale scholen beschouwden de tweeling als een afleiding, dus kregen ze geen formeel onderwijs, wat resulteerde in hun levenslange functionele analfabetisme.

Nieuwe documentaire over Ronnie en Donnie?
Hoewel de twee in 2020 zijn overleden zien we de laatste weken steeds meer berichten over de tweeling op social media voorbij komen. Mensen pleiten voor een nieuwe documentaire over de tweeling op een platform als Netflix. Hoewel er al veel interviews, blogs en kleinere documentaires over de tweeling zijn gemaakt willen mensen meer weten over de bijzondere tweeling. De twee zijn maar liefst 68 jaar oud geworden wat heel ongebruikelijk is voor een Siamese tweeling. Ook was één van de twee homoseksueel en de ander heteroseksueel. Er was zelfs een vriendje in het spel. Hoe dit precies in zijn werking is gegaan en of deze relaties alleen tot een emotioneel level zijn gekomen weten we niet. Mensen willen graag dat hier meer op ingezoomd wordt:

Lees ook
Oppas ( 24) in politie-uniform beschuldigd van kindermisbruik in heel Nederland

Nederlandse pedo-filmer (72) gaf ouders geld in ruil voor logeerpartijtjes

Beelden op straat van Samantha de Jong uit de tijd van seksuele uitbuiting!