in

Regelmatig masturberen is hartstikke gezond, zeggen onderzoekers

Hoewel sommigen van ons zich er een beetje voor schamen, is er niets mis met een lekker potje masturberen. Sterker nog, het is zelfs gezond voor je. Wetenschappers deden er onderzoek naar – willen wij ook best een keer aan meewerken. Uit dat onderzoek blijkt dat het het beste is om er 21 keer per maand ene te kloppen. Ja, echt waar. Er is niets mis mee om af en toe even met je fluit te spelen.

Gezond
We zouden jullie heus niet alleen maar vertellen dat het goed voor je is omdat we dat zelf vinden. Zoals we zeiden, er is onderzoek naar gedaan. En daaruit blijkt dat regelmatig roeiepoetsen de kans op prostaatkanker aanzienlijk verkleint. Die kans kan zelfs met ruim dertig procent verminderen. Dat zou toch de moeite waard moeten zijn. Er was al eerder bekend dat seks op een regelmatige basis de kans op kanker zou verkleinen maar nu komt onze geliefde wetenschap dus met een getal. En om dit te bereiken moet je dus 21 keer per maand klaarkomen. Of je het nu zelf doet of hulp inschakelt, maakt daarvoor niets uit.

Lees ook
Vrouw verkoopt huis omdat buren keiharde scheten laten en ze kan zien douchen

Onderzoek
De onderzoekers uit Groot-Brittanië ondervroegen bijna 32.000 mannen ouder dan achttien over hoe vaak zij de yoghurtfles leegschudden. Het antwoord waar ze op uitkwamen zal met gejuich worden ontvangen door onze medemannen. Onze perverse hobby’s zijn dus een overlevingsmiddel. Ga zo door!

Lees ook
'Anale jeuk is veelvoorkomende klacht en voor de huisarts geen taboe'

Het onderzoek ging trouwens niet alleen over kanker en de regelmaat. Zo bleek ook dat veertien procent van de Britse mannen op hun werk de tijd nemen voor een potje voorhuidjoggen. Dat gaat dan misschien weer een beetje ver. Het mag dan wel gezond zijn. Je moet ook weten dat er een tijd en plek is voor dergelijke intieme handelingen. Maar als je nu gewoon veilig thuis zit: laat je niet weerhouden en poets de paarse helm! Het zou je leven zo maar kunnen verlengen.

Man drukt keer op keer zijn geslachtsdeel op ramen van bejaarde vrouw: ‘Leek net vogelpoep’

Automobiliste ramt bakkerij en laat daarna ernaast haar nagels doen